dimarts, 23 de febrer del 2010

AMIC DEL TRUC EN MOLTA PARAULA


EL ANY PASAT TINGUEREM EL GUST DE REBRE AL NOTRE CASAL MOLS AMICS PER FER EL PREMIR CAMPIONAT DE TRUC, I ENTRE AMICS, VEINS I FALLERS DE ALTRES COMISIONS PASAREM UNA JORNA MOLT AGRADABLE.

ENTRE TOTA ESTA GENT QUE MOL GRATAMENT TINGUEREM GUST DE TINDRE AL COSTAT I DISFRUTAR UNA JORNA PLENA D´EMOSIONS, RISES, ALEGRIES ES TROBAREM UNS AMICS QUE ENTRE QUE PER EL MATEIX ENFASI DE GUANYAR UNA PARTIDA, ACOMPANYAT D´ALEGRIA I RISES QUE TOT EL DIA REINABA, SENSE VOLER TRENCAREN UNA CADIRA, I COM HOMENS DE MOLTA PARAULA LI DIGREN A LA NOSTRA LAURA (FALLERA MAJOR 2009) "TU TRANQUILA QUE SI AL ANY QUE VE TORNEM, MOSOTROS PORTAREM LA NOSTRA TAULA I CADIRES" .

I CHE! DIT I FET PUES ENGUANY ENS HAN TORNAT A VISITAR I COM NO, ENTRETAN COM TRIUNFADORS EN UNA TAULA I CUATRE CADIRES, FOREN APLUDITS I FELICITATS PER LA PARAULA CUMPLIDA, PLENA DE ALEGRIA PER EL BON HUMOR QUE TOTS ACOLLIREN A ESTA PARELLA TAN CARACTERISTICA.

MOLTES GRASIES AMICS I AL ANY QUE VE PODEU TORNAR
PERQUE NI TAULA NI CADIRES TINDREU QUE PORTAR

MOLTES GRASIES

3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

GRASIES GUAPOS PER LA TAULA I COM PODEU COMPROBAR TOT EL ARTICLE ESTA DEDICAT A VOSATROS..... FINS AL ANY QUE BE....

rocio ha dit...

Prima per acabar l'article un pareado...jajaja

MADUIXANA ha dit...

SI, JAJAJAJA, CREC QUE ALGO ES CULPA DEL GRUP DE SAINET, NO?, JAJAJAJAJA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.