dijous, 4 de juny del 2009

SUHECA.COM

Des d’este passat cap de setmana ja està disponible als quioscs de Sueca, d’El Perelló i del Mareny de Barraquetes l’exemplar de maig del periòdic mensual Suheca.com.
Entre els temes que tractem destaquen les obres que afecten a desenes de carrers i que continuaran ocasionant molèsties durant alguns mesos més.


També abordem assumptes com ara els èxits esportius que venen de la mà del billar, la nova etapa que afronta la Junta Local Fallera amb Faustí Vázquez com a president o el prestigiós premi aconseguit per la companyia teatral ‘Maduixa’ dins les arts escèniques valencianes.

Tampoc falten les col·laboracions de David Gilabert, Carles Miragall, Verònica Budiel, Toni Beltran i Juan José Grau.Ja sabeu, 24 pàgines d’informació local a tot color i en valencià per tan sols 1’20 euros.

3 comentaris:

rocio ha dit...

hola, qui esta per ahi?
Esta ponentà que fa hui lleva hasta les ganes de xarrar, jajaja

Igual es hui el dia internacional de no comentar als blogs i jo no m'enterat, bo ja vos he saludat, fins altre ratet

MADUIXANA ha dit...

HOLA A TOTS, EU SENC PERO HUI NO EN TROBABA MASSA BE, I NO ENTRAT CASI PUES ESTIC FENT UN CURSET MOLT ROLLO I PESAT, I TINC UNES GANES DE ACAR-LO, BUENO, EN LO QUE ES REFERIX AL ARREGLOS QUE ESTAN FENT EN ESTA LOCALITAT I ALTRES DEL VOLTANT, ESTIC FINS AL GORRO, A MES DE ESTAR UBICADES CADA UNA A UN PUNT, NO EL DEIXEN CIRCULAR BE PER DINS DEL POBLE, MENOS MAL QUE CONEGEM PERO DE TOTES FORMES ESTAN TAN MAL ORGANITZA, QUE PER PODER ANAR EN EL VEHICUL A UN JOC, TENS QUE PEGAR MES VOLTES QUE UN TONTO

rocio ha dit...

clar es el que tenen les obres, però si la finalitat es millorar...paciencia

Heu vist a Faustino a la portà de la revista, no l'havia conegut

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.