dilluns, 15 de juny del 2009

1º comunio de Salva




La festa començava el dilluns per la vesprada, quant l'exposisio de trastos, roba, regals...s'obria

El meu germà junt a Dolores seu curraren i va quedar molt guapet






Diumenge a les 12.30 era l'hora d'anar a l'esglesia per rebre el sacrament junt amb la resta de xiquets i xiquetes entre elles Ainhoa, que estava guapisima.




Una vegada acabada la missa (per cert molt guapeta, este Don Paco es una gracia) anarem al combit.




Per a la nostra familia, es el primer que fa la comunio i va ser molt emotiu, a la vegada que divertit, ja que en moments així es quant ens juntem tota la familia i amics












Allí tambè estaven el paiasos per a cuidar i entretindre al xiquets, es molt encertat, perque tan grans com menuts disfrutaren dels hinxables, les pintures i els jocs




11 comentaris:

morales ha dit...

Enhorabona a la familia, però per favor, no hi havia cap adult en condicions per a explicar-li al xixarro que el castell era per als menudets?

rocio ha dit...

Clar, però de vegades els grans son mes crios que els xiquets...

dúlia ha dit...

Unes fotos molt xules. Segur que el nano s'ho passà de categoria i els majorets també. Per cert, els pares de la criatura anaven molt guapos però la tia Rocío (que jo la vaig escodrinyar des del meu menjador) portava uns "taconarros" d'infart. Enhorabona a tota la família.

jacquie ha dit...

Moltes felicitats a un gran falleret, aspere que pasares un feliz dia i enhorabona a tota la familia.

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA A SALVA I A TOTA LA FAMILIA, QUE A MES DE ANAR MOLT GUAPOS JA VEC QUE TAMBE SEU PASAREU DE ALLO MES BE, M´ALEGRE MOLT. FELICITATS

encarni ha dit...

moltes feliçitats Salva per eixe dia tan espeçial que has pasat.enhorabona a tota la teua familia,i als teus pares.

rocio ha dit...

Dulia no teu cregues que portaven truco, això de la plataforma es una maravilla.

Perque no t'asomares, en el Carmen estavem mitja falla...

dúlia ha dit...

No estava presentable, anava amb un pijama de 101 dàlmatas. Però ja m'explicaràs això de les sabates que m'has deixat intrigada.

rocio ha dit...

Per altra vegada t'avisarem i estas apunt per a fer-te una cerveseta.
Lo de les sabates es molt facil, si tu dus un taco de 4 dits i una plataforma de 2, al fi es com su anares amb un taco de 2 dits, es a dir comode, per això te dic que pareix però no es, jajaja capixi?

MARIE ha dit...

Moltes felicitats a Salva com a tota la teu familia. Yo vax estar en misa,i la veritat que estabeu molts guapos, i per les fotos se veu que el dia va anar molt be, ya que vore lo prote que es feu fadrins.

rocio ha dit...

Gracies a tots, ja es pasarè verbalment les felicitacions¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.