divendres, 19 de juny del 2009

MÉS AGERMANATS

Bon dia, xuquerets, fa uns dies vos vaig dir que Agermanats 2009 ja estava ahí i que en breu es posarien a la venda els tickets. Be, doncs eixe moment ha arribat, les diverses comissions ja disposen dels seus tickets corresponents i podreu adquirir-los des d’avui mateix als diferents caus (no, no és massa prompte, ja sabeu que a juliol i agost no hi ha reunió i enguany es celebrarà al mes de setembre, un mes abans de l’habitual). El seu preu també està ja clar, són 20 eurets. Sí, ha pujat un poc, però com ja vos vaig dir enguany tenim dos dies de festa en lloc de un, recordeu:

El dia 11 ens concentrarem al parc de l'estació sobre les vuit, llegirem el manifest i posteriorment farem el passacarrer. En acabar-lo, sopar, castell de focs artificials i ball amb l’orquestra Titanic.

El segon dia, el 12 de Setembre, el dedicarem als més menuts, però sense oblidar-nos del majorets. Pel matí farem jocs infantils i en acabar hi haurà una paella gegant, i després discomòbil i festa de l'espuma.

I per aquella gent que no li agrade el pla o que no puga acudir el divendres, el mateix dissabte es posaran a la venda el tickets per a dinar paelleta i disfrutar dels jocs infantils. El preu estarà al voltant dels 4 euros. Ja sabeu, no s’ho podeu perdre!!

5 comentaris:

Amic fep ha dit...

Rojuel, vos recorde que el dissabte es ficaran a la venta tickets per a Paella sempre hi quant queden places... Si vols gaudir de la festa compra el ticket i no t'esperes al dissabte, perque pot ser que no en queden... es questio de places.

I si no pots anar divendres i penses que estas tirant els diners per comprar tot el ticket, no es aixi, estas contribuint a que els beneficis de la festa recaiguen en associacions locals que estiguen necessitades, aixi que, estas fent una llavor humanitaria.

fanny ha dit...

molt ven explicaet tot,tambe tinc dir k engany la festa no es en l poligon si no que es fara en suecaparc aixina k animeuse que engany la festa la tenim prop de casa ah i esta nit porteu dinerets pa comprar les entrdes.

dúlia ha dit...

Jo també pense que enguany hi ha més festa. No he anat ningun any però enguany m'apunte. A propòsit, si encara no sabeu on donar els diners que s'arrepleguen, jo propose la protectora d'animals de Sueca. Ens veiem a la nit.

MADUIXANA ha dit...

AH MOLT BE, PER A MI MIJOR, D´AQUESTA MANERA NO AGAFAREM NI EL COTXE

rocio ha dit...

De lujo que heu fasen al Sueka Park, alli tenim un parking super gran per a taules, entaulat, zona de ball, de barra...vamos hi ha lloc per a tot i propet de Riola que es el que a mi m'inplica, ajajaja

Ahí Fanny i Inma¡¡¡ un 10 per a les Agermandes 2009 que estan en l'organitzacio de l'event

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.