dilluns, 1 de juny del 2009

JA SÓC UN XUQUERET

Hola a tots, xuquerets i no xuquerets que sé que llegiu la nostra web.

Un dia abans de la gran semifinal que jugaren les meues ties xuqueretes, també va tindre lloc un gran event, i no va ser altre que el meu naixement.

Em vaig adelantar una setmaneta, perquè volia donar-los una sorpresa als meus pares, ja que ells no m´esperàven fins el dia 5 de juny, jijijijij!!!!!!.

Cap a les 2 de la matinada del divendres vaig sentir com la meua mami li dia al meu papi que anàrem cap a la Ribera que havia trencat aigües, jo això no sabia que significava, sols sé que de repent sem va buidar la piscina en la que vaig estar nadant durant 9 mesos.

Jo estava un poc nerviós perquè presentia que anava a ocórrer algo important, però no va ser fins quasi 24 hores després quan em vaig decidir a aguaitar el cabet, i ja sabeu que quan uno aguaita el cap ja no hi ha marxa enrere, i així va ser. A les 20:30 més o menys vaig vore la cara dels meus pares, i si Pasqui diu que els seus pares eren molt guapos, és perquè no ha vist els meus.

Sé que els meus papis estan molt contents de que estiga ja amb ells, però jo vull que sàpiguen que jo també estic molt content de que ells siguen els meus pares. I agraïr-li a la meua mami tot el que va patir per a donar-me la vida, i com no al meu papà per haver estat al seu costat. Sou els millors pares que m´haveren pogut tocar.

Be, em diuen Íker Ferrer i Beltran i espere amb impaciència que poseu fotos meues, ja que jo també vull ixir en la web de la falla.

Ara Pasqui i jo esperarem per a vore a la nostra amigueta Laia, que ja sabem que molt prompte estarà amb tots nosaltres. Un bes molt fort per a tots, i ja ens anem veient pel casal.

24 comentaris:

rojuel ha dit...

Moltíssimes felicitats als nous pares i també a la resta de la família!! I benvingut, Iker, al mon i a la família xuquerera.

Però, i la foto?

La Nere ha dit...

Moltes felicitats als papis!!!!
Iker es molt guapet i millor xiquet encara perqué es porta molt be i segur que sera un gran fallero al igual que els seus papis David i Jasmina.
Enhorabona i molts besets

morales ha dit...

Enhorabona als papis, vos vaig cridar però mimagine que per els nervis i l'emoció del moment no tindrie els movil damunt.

Mayte ha dit...

enhorabona als pares, ara ja sabeu esperem foto del xiquet i de la famili

Mayte ha dit...

enhorabona als pares, ara ja sabeu esperem foto del xiquet i de la famili

dúlia ha dit...

Enhorabona per este xiquet que ha arribat a la família. Espere que es porte molt bé i deixe a la mami recuperar-se prompte. Ja el vorem en persona.

jacquie ha dit...

Moltes felicitats a estos pares primerisos que uanfet mol be, enhorabona.

thara ha dit...

ENHORABONA,,,

Espere que estigau molt be... y k mos ensenyen les fotos...jeje

Carmen ha dit...

Enhorabona i moltes felicitacions per a Jasmina, David, iaios i com no a la tia Trini, de part de Romeu, Mar i Carmen.

rocio ha dit...

Ara sí, ja tenim l'article complet amb les fotos de Iker i dels seus papis.

A les fotos es veu molt bonico, un xatet molt guapo, esperem voret pronte per la barrià de paseo.

Felicitats a les families i sobretot a Jasmina per tot el temps d'espera i a David.

Soni ha dit...

Enhorabona a tots, iaios, tios, cosineta, i especialment al pares i al xiquet. Es molt re-guapet.
Felicitats.

Marie ha dit...

Enhorabona per la perleta de Iker que a vengut al mon un poc asforsat, pero com poden vore en les fotos, de lo mes guapo.Moltes felicitat, a recuperarte promte Jasmina.

Eva ha dit...

Moltes felicitats a tots! sobretot als papis

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOTS, PAPIS, IAIOS, TIOS... PUES LA FAMILIA NO ES MENUDA, I LES GANES QUE TENIEN DE VOR-EL, TAMPOC EREN POQUES.
BUENO IKER EL DIVENDRES JA VAIG PARLAR EN EL TEU IAIO I TIO EN EL CASAL,QUE CONTABEN I NO ACABEM, EL ORGULL COM ES NORMAL BROLLABA "PER TUTI PLEN", PUES JA TENEN UNA NETETA QUE ES MOL SALAMERA I PER LO TAN MOL BONA MESTRA PER A TU,N TENIM MOLTES GANES DE VORET I PEGARTE 4 PESICS, JAJAJAJA, BUENO JASMINA I TU A RECUPERARTE.
LA ENHORABONA DE PART J.P, AÏDA, JULIO PEDRO I MEU (CLAR) BUENO MOLS BESSETS

cristobal ha dit...

Moltes feliçitats per als papis i que siguen molt feliços junt a Iker.

angeles llopis ha dit...

jo, hem torne a repetir però moltes felicitats a tota la familia, en especial a jasmina i david per ixe xiqeut tan bonico¡¡¡ a vore quin dia li faig una visiteta¡¡¡¡¡

jasmina ha dit...

Holaaa!!! Moltes gracies a tots, la veritat es que sí, que es una alegria molt gran. Es molt bonica l'experiencia de ser pares encara que faja poket eh!! De moment no podem tindre queixa d'ell ja que es super bo,de vegades plora pero es normal no?jajaja.
En fi que estic molt contenta, i que ma fet molta ilusio vore que el meu xiket ja ix al blog com a un XUQUERET.
Gracies i besets per a tots.

Esther ha dit...

Ei papis enhorabona!!!!!!!!! que disfruteu molt de la paternitat, i espere vore-vos promte per l´avenida passetjant amb Íker. Besets.

rocio ha dit...

Hola Jasmina, ja estas a casa o en escrius desde la Ribera?

Jasmina ha dit...

Ja estic en casa, vinguérem el dilluns cap a la 1 de la vesprada i estem tots molt bé.
Torne a dir, gràcies a tots.

carla ha dit...

enhorabona als papis i que sigueu molt feliços!! ja tenim un xuqueret més.Jeje!!

pili ha dit...

moltes felicitats al papis, de part meua i de david, ya pasarem a pergarli
dos besets a eixe xiquer tan guapet

encarni ha dit...

no he pogut entrar antes a la web,però si abaisar a voret a ta casa Jasmina.i no pot faltar donarbos la enhorabona en aquesta pagina de tot cor per eixe xiquet que teniu,de part de David,Encarni,Asier i Ainhoa moltes feliçitats a vosaltres i a les vostres families.

Anònim ha dit...

Com podeu vore mes guapo no es pot ser i mes bo que el pa un besset molt fort de la teua cossineta Maria,el tio Carlos i com no la tia trini.Estem molt contens de estigau molt be .

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.