dilluns, 8 de juny del 2009

SOM LA XÚQUER I SOM LES CAMPIONES

I ho dic aixina, incloent-me encara que no juguí ni un segon de la gran final, perquè per a mi el gran triomf del dissabte no estigué només en la canxa sinó també a l'altra part de la ratlla. Des del primer moment que arribàrem formàrem un grup compacte, tots units, jugadores i animadores i cadascú va fer el seu paper a la perfecció, per això les coses eixiren conforme eixiren.




¿Què puc dir del nostre equip? Doncs moltes coses: puc dir que són totes elles admirables, que les germanes Serrano, a dieta i tot, es deixaren la pell en la canxa (Esther un poquet més i es deixa el cap i tot però afortunadament ni ella ni la xica de Sales es feren res), que Carmen, a pesar de la seua tendinitis no amollava el baló aixina li arraparen els braços sencers, que Fanny i Desi, a pesar de les seues ungles de porcellana (per cert, Encarni, un bon treball) eixiren al camp disposades a tot, que Marisa va ser capaç de superar la seua inseguretat i va jugar sense fer cap doble (¿tu veus com no ho feies tan malament?), que Rocío, tot i que estava esgotada i esperava no tornar a eixir, no s'ho pensà dues voltes quan li digueren "Rocío, entra tu", que Elsa semblava que estava clonà perquè ja la veies tirant a canasta i ja estava a l'altra part del camp altra volta i Rojuel, amb el peu embenat tota la setmana, disposada a fer el que féra falta, a entrar quan li deien i a eixir del camp quan li deien (que açò és encara més difícil de fer, al meu parer).


Tot açò és el que veiérem dins del camp ¿i fora? doncs fora la cosa estava a l'altura: allí teníem tres generacions de la família Roda-Lucas animant a l'equip, dos persones en un cos que, per fi, es va fer el tan merescut gelaet (va per tu, Roser), Maduixana, inseparable de la seua càmera per a donar testimoni de tot, Soni, suportant estoicament que li digueren "senyora" (tot siga per la falla, Soni), Jaquie, animadora infatigable, acompanyada per Ainhoa, Mar i Assumpta, que també volien pompons, eixe Romeu que semblava "el pacificador" quan la temperatura pujava, la mare de les Serrano que no pogué evitar entrar-se'n a la canxa quan veié a la seua xiqueta per terra, eixe president generós que ens convidà al refresquet de després, eixos dos Rafes fent pinya amb el grup, Javier amb els seus "falten 20 segons", ¡ai, mare, 20 segons! i, com no, la meua germana que els dos dissabtes anteriors es quedà fent la meua faena per a què jo poguera anar al bàsquet. A tots, gràcies per estar allí.





I, finalment, no puc acabar sense parlar de les de Cervantes que posaren el fi de festa perfecte per a l'ocasió. Estic contenta que aconseguiren el quart lloc no només per simpatia personal sinó perquè se'ls va ocórrer portar la traca i acabar el campionat sent fidels a la seua essència. Perquè, sí, és una prova esportiva però és, per damunt de tot, una prova fallera i acabar així, amb olor de pólvora, és el final perfecte.

26 comentaris:

uetxo ha dit...

campiones campiones oe oe oe que bonic es aco este any mel he pasat el ultim mes cantant el campiones gracies chicones per este regalet per a la falla visca la falla xuquer i el seu equip de basquet

XAXI ha dit...

Enhorabona a totes pero sobre tot cal destacar la vitalitat i la força de voluntat de Esther, Eva i Elsa que a pesar de estar arrendides despres de la festa del divendres ( la boda de Gemmeta i Fran) que mos eu pasarem de lujo, eu segut capaços de ixir a la pista a per totes. Ara si, ya sou les Campiones Xuqueretes.(Ara mos fallareu en la Keepers que mos quedarem esperantvos)

Esther ha dit...

Campiones, campiones, oe, oe, oehhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dúlia un article molt ben detallat, ho has resumit tot a la perfecció. I sobretot, com bé tu has dit, donar les gràcies a la nostra afició, perquè elles i ells tb són els millors, hem aconseguit el primer premi al bàsket i el primer premi a la millor afició. Moltes gràcies a tots per estar animant sense parar en el caldo que queia. VOSALTRES SÍ QUE SOU UNS CAMPIONS. Ah!!!! i gràcies al Presi per la convidaeta. I xiques a l´any que bé, ¿REPETIMOS?

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS AL EIXES JUGADORES, QUE POBRETES ESTABEN EN UNA ACALORA, PERQUE AHIR, MARE MEUA, EN QUEIA DE LO LINDO, SOU LES MIJORS, I AÇO ENGUANY NO MES A FET QUE COMENÇAR EL ANY PASAT VA SER UNA MIQUETA SABATI, PERO AY MARE ENGUANY A PER TOT A QUE SI XICONES....... VIXCA LA XUQUER.....CAMPEONES CAMPEONES OE OE OE.....

jacquie ha dit...

xicones sou les millors, buic donar les grasies a les falles, CERVANTES I SALES. per ise apollo tan gran per part de elles. Al nostre gran equip, felisitarvos i a la meua comare MARISA donarli animos PER ISA PATA CHULA, bueno Dulia la meua amiga lla teusplicara.

mayte ha dit...

enhorabona xicones, que no podia ser menys per que despres de tant de temps sense la xuquer presentar-se al basquet , mira per a on i quedeu les 1,mare meua.....
Eva mira que vals ,jajajaj, sense despreciar a ningu per supost, pero ja sabeu que la meua Eva es una gran fanatica del basquet i com aquell, ixe dia en la reunio que ella va dir , xiques voleu que ens apuntem???
Va fem grupet i tornen a jugar...
XIQUES QUE SOM LES MILLORS, SOU LES PRIMERS I AMB COPA D´OR

Agrair a totes le spersones que han acompanyAT AL GRUP DE BASQUET FEMENI , PARA LO BUENO I LO MALO, animadores , aficionades, gent de bulto, ect....
GRACIES

mayte ha dit...

enhorabona tambe a tu Dulia, jo no vaig estar present pero hem queda molt clar tot el que va pasar, no et pers ni un detall i ens ho contes per a que nosaltres pogam gaudird´aixo tamnbe, vals molt.
gracies Dulia

MADUIXANA ha dit...

TAMBE VULL DONAR LES GRASIES A DULIA, QUE COM SEMPRE ENS EXPLICA TOT EN MOL DE LUXE DE DETALS, ERES MASSA, I TAMBE DONARLI MOLS ANIMOS A LA NOSTRA DEBUTANT MARISA, QUE POBRETA EL PRIMER PARTIT QUE IX VA I ES LESIONA.
MARISA ESTABES TAN EMOCIONA D´HABER PARTICIPAT QUE EN UN PRIMER MOMENT NI TEN ADONARES DE LA LESIO, ARA CUIDAT QUE LA COMUNIO JA LA TENIU AHI TAMBE,,,, ANIMO

morales ha dit...

Enhorabona campiones!!!Dulia detalles molt be tot el que va ocorrer allí, jo també e de dir que desde la part central de la pista, "i imparcial" vaig ppatir com un aficionat mes, vamos com cuant juga un partidet d'estos importants el meu Valencia che, igual, igual!!!
Ja sabeu, ara, ja tenim el primer premi per a replegar el dia de l'entrega, ara a per la resta.
Bueno, felicitar a l'equip revelació i dir-vos que per al peroper any sereu l'equip a batre!!!

ROSER ha dit...

JO PARTICULARMENT MEU HE PASSAT MOLT BE ANIMANT-VOS!!
ENS HEU FET DISFRUTAR,I LA CALORETA L'HEM POGUT AGUANTAR PROU BE "SENYORES",GRACIES AL VOSTRE ESFORÇ!!!
PODEU ESTAR BEN CONTENTES DEL PRIMER LLOC QUE SEU CURRAT CAMPEONES!!!!!
I COM JA HA DIT DULIA,DONAR LES GRACIES A LES PETXINOLES DE LA FALLA CERVANTES X IXE MOMENT AMB LA TRACA,SOU ADMIRABLES ALLA ON ANEU FEU FESTA!!

INMA ha dit...

SOU LES MILORS XIQUES, EM VA FER MOLTA ILUSIO QUAN EM TOCAREU DIGUENMEU, EM VA ALEGRAR EL DIA JA QUE DE PENSAR QUE EM QUEDABEM 12 HORES PER DAVANT PER ACABAR DE TREBALLAR, EM VA AGRADAR MOLT.CAMPEONES!!!!!

rojuel ha dit...

Enhorabona campiones!! Enhorabona i gràcies per fer-nos disfrutar com ho fereu!! Jo la veritat és que no tenia massa esperances de guanyar, era de les que no havia agafat un baló en la vida, però mira, Eva tenia raó, podíem guanyar i això ho hem fet, hem passat una estona divertida i a banda ens hem fet amb l'or, açò és fer falla.

Be xicones, jo l'any que ve repetixc!! Més que res perquè no haguéreu guanyat sense mi, jajaja, la Gasol de la Xúquer, jajaja (que moral, no?). Somos de la Xúquer...

GATET ha dit...

Enhorabona,per a tots i totes les que heu participat i sobre tot a les que jugareu el primer partit,pues si no hagereu guanyat no estariem parlant de tot aço.
WE ARE THE CHAMPIONS.........

Anònim ha dit...

A tot aixo ¿quin va ser el resultat dels partits?

rocio ha dit...

Llegint l'article i vegent les fotos estic tornant a reviure ixe moment, tinc els pels de punta, que guayy¡¡¡ i molt encertat el fi de festa per part de la Cervantes.

Enhorabona a la Ronda per el 2º, a la Sales per el 3º i a la Cervantes per el 4º lloc, però sobretot ENHORABONA A LA NOSTRA AFICIO PER ESTAR AHI I A L'EQUIP PER EL 1º LLOC.

El resultat del 1º partit crec que va ser 8 a 12, del segon no heu se

MARISA ha dit...

VE,YA SABEU DE LA MEGUA LESIO,¿NO? NO TE LA MENOR IMPORTANÇIA PUES SON CAMPEONESSSSSSS. DULIA AS FET UN RESUM DE TOTS ELS PARTITS. QUE NO NIA RES KA AÑADIR.VE LO MEU ES NORMAL,LI POT PASAR A CONSEVOL, TINGA LA EDAD QUE TINGA, ¿VALE? YO MEUAFET JUGANT,PERO SE DE UN ALTRA QUE TAN VE TE UN ESGUINSE Y NO A JUGAT.(CREK QUE TENIA SELS)JI,JI,JI, ES BROMA HERMANA.BESETS,QUE TA RECUPERES PRONTE. LO MAL ES QUE NO PODEN CAMPARTIR LES SABATES, (ES EL MATEIS PEU)

ROSER ha dit...

XICA MARISA QUE TA PASSAT?!
NO ANIRAS EN MULETES I TOT?AY MARE LO TEU EREN ELS POMPONS!!!JIJI
ARA A CUIDAR-TE QUE EL DIUMENGE HAURAS DE FER ALGUN BALLET!!

deme ha dit...

enhorabona a les jugadores de la vostra falla, perque sou un gran equip.
jo em desbocava animant a la meua Eva ( pero totes jugareu en cor i fetge ) i es que es una maquina del basket 8 el teu Anto niet et te ben ensenyaeta eh¡¡¡ )
nosaltres tambe estem contentes d´haver arribat on em arribat, despres de uns 10 anys sense jugar, no esta gens mal, i si haguerem quedat per baix, pues... igual perque la gent que ens coneix ja sap, que nosaltres la festa la fem igual, si no que vos heu pregunten a vosaltres, que no vos va faltar ni la traca.
ENHORABONA I SOU UNES GRANS CAMPIONES¡¡¡

Mayte ha dit...

enhorabona xuqueretes, ja sabia jo que aço valdria la pena.
Recorde aquella reunio que la Eva, ens va fer tirar avant en el tema del basquet per ser ella una gran fanatica del esport, i mira per a on va i sou les primeres, mare meua... despres d´una boda donareu tot el millor i que mes tinc que dir ...
l´any que be mes i sobretot que aço es torne a repetir

ENHORABONA XUQUERETES

Virgi ha dit...

Enhorabona a eixe ekipaso de basket k habeu format.segurament ni somiaveu en aplegar a la final i mira per a on k guanyeu.Ja es veu en les fotos lo felisos k estaveu i no es per a menys.Marisa tendries k haber agafat eixemple de Jackie i haberte arreat una pamela i haber votat kom una poseida(aixo es lo k feia Jackie)pero no,tu no,tu com sempre pensante k tens 20 anys.Pero per altra part estic molt orgullosa de tu per haberho intentat.

dúlia ha dit...

¿Esteu dient que Encarni i Marisa tenen un esguince? Espere que no siga res perquè damunt de la comunió. Però, va, que açò no ens desanime per a res. Ànims i que esta setmana s'ho passeu de categoria.

cristobal ha dit...

Moltes feliçitacions per a les campeones del basket i per a tots els que heu fet que aço arribara a bon termini

Eva ha dit...

Gracies a tots!!!!! Gracies Deme!! tu si que eres una maquina!!!!! Enhorabona a vosaltres tambe xicones!!! Mayte gracies a tu tambe per les teues paraules..... i tots els que ens heu felicitat, vinguereu animar, etc...
no me va internet per aixo fins ara no havia pogut entrar, i ara menanat a buscar algun lloc on conectarme per poder comentar.

Gracies!!!!

Eva ha dit...

Xaxi tens rao despres de la boda, la veritat es que el cos no estava per a molts trons, per encara poguerem donar la talla!!! ara al keepers ja no arribarem si no dubte que haguerem fet algo...jijiji

Eva ha dit...

Dulia molt pero que molt xulo l´article!!!!!!!!!

Eva ha dit...

Ah!!! Deme moltes gracies a totes les petxinoles per la traca!!!!
va ser total!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.