dijous, 11 de juny del 2009

Les "azucar moreno" de la falla

Hola xuquerets, rebuscant per l'ordenador he trobat algun video que la meua germana a descarregat, de la nit de cap d'any, el que ella no savia, es que aço en mans d'algunes persones en derts per a penjar articles a la nostra web pot ser un verdader perill. Ara vos dixe an una actuació estelar, mes avant, ja en penjaré alguns mes.
A i per cert, per als que puguen o intenter borrar aquestos videos, eu de saber que ja me precupat de ferme una copia de seguretat per si de cas desapareixen.
Esteu fantastics i balleu molt be, qui serà el seguent???

8 comentaris:

morales ha dit...

si ja se sent per darrere, estaven avisant, " aço va a la web,aço va a la web" i en la web que a caigut!!!!jajajajaaaa

MADUIXANA ha dit...

QUINA PARELLA MES BONA, PE FAVOR, I EN QUINA GRACIA EL KUBI ES PUJA EL MANTONET, VAN ELS DOS MOLT ACORDE, PER LO TANT QUEDEN FITJATS PER ALS PLAYBACK,,,, MOLT BO, MOLT BO, JA TINC GANES DE VORE EL PROXIM

rocio ha dit...

jajaja que bo el Cubi, però tingau compasio d'ell, entre la peluca, la flor, el collar, el manto... massa complement com per a damunt tindre que ballar i seguint els passos de Laura.

Morales amagat¡¡¡

ROSER ha dit...

ALE CUBI LES PROXIMES FALLES ENS FAS UN PLAYBACK AL CASAL!!

Mayte ha dit...

JO NO PUC VOREU, NO SE....

laura ha dit...

Eres un cabronaaaaso! jejejeje

Esther ha dit...

MOLT BO!!!!!!! CUBI SI ENS FA,TEN XIQUES PER AL PLAYBACK ANEM A CONTAR EN TU, QUE EN UNS POCS D´ASSATJOS ESTARÀS PERFECTA, GUAPA!!!!!!!!!!!!!

morales ha dit...

ummmm, qui serà el seguent??????????

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.