dimecres, 3 de juny del 2009

GEMMA BERMEJO I FALCO

GEMMA BERMEJO I FALCO, DE LA FALLA EL MATERAL, ES LA NOVA FALLERA I FESTERA MAJOR DE SUECA



Al ser l’única candidatura proposada, automàticament, segons s’arreplega en les bases de participació, passa a ser escollida com a màxima representant de les comissions falleres de la ciutat de Sueca, i a més, passa a ser la Festera Major de Sueca. En el cas que s’haguera presentat més d’una candidatura, la Junta local Fallera, dirigida pel seu nou president Faustí Vázquez i Garcia, deuria d'haver realitzat un sorteig. El termini de presentació de candidates ha finalitzat aquest dijous 28 de maig.
Podien optar a ser triades representants de Sueca, el Perelló i del Mareny de Barraquetes, amb més de 18 anys i pertinença a alguna de les associacions d’aquests municipis.
La regidora de Festes, Margarita Piqueres, ha mostrat la seua satisfacció pel nomenament de Gema Bermejo com a Fallera Major de la ciutat, i ha celebrat que Sueca compte ja amb Festera Major per a les pròximes festes del mes de setembre.

5 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

GEMA EL DONEM LA MES SINCERA ENHORABONA, I EL DESITGEM QUE EL TEU REIGNAT EL DISFRUTES AL MAXIM.

CLARETA ha dit...

EI GEMETA, FELICITATS !!!!MALEGRE UN MONO QUE SIGUES LA FALLERA MAJOR. ERA LA TAVA ILUSIO !!!!

BESETS

rocio ha dit...

Enhorabona Gemma¡¡¡

rojuel ha dit...

Moltíssimes felicitats Gemma!! Et desitge el millor en el teu regnat i espere que el disfrutes al màxim

Anònim ha dit...

GRACIETES XIKES ERA LA MEUA ILUSIO SER FALLERA MAJOR
GEMETa

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.