dimarts, 9 de juny del 2009

1º Comunio de ...





22 comentaris:

encarni ha dit...

Li he donat la foto a Rocio(per cert Rocio moltes,moltes graçies)i no le ficat ningunes paraules a la meua xiqueta,però com voreu a la foto(UNA IMAGEN VALE MAS QUE MIL PALABRAS)per a son pare i per a mi sempre será el nostre troset, que cada volta está fense mes gran i mes revenfeta,i per al germá un orgull de ser el germá major,el seu tete.
Et desitgem carinyo,que tinges un dia tan espeçial,que no l'olvides mai,que el deise huella per a recordarlo tota la vida amb molta il-lusió i alegria.De part del teu germá i dels teus pares moltes feliçitats per eixe dia tan especial.

morales ha dit...

Moltes felicitats a la nostra fallereta infantil i a la seua familia

rocio ha dit...

Ira sa mare, ira... Encarni esta molt guapeta Ainhoa, que tingau un bon dia i que seu paseu molt be.
Al diumnege jo tambe vaig de comunio del meu nebot Salva, es al CArmen i en Riola, i vosatros? per si ens vegem...

MADUIXANA ha dit...

QUE GUAPA QUE ES MARE, BUENO LA MEUA ENHORABONA A TOTS, QUE TINGAU UN DIA FABULOS I QUE SEU PASEU MOLT BE.
ENCARNI AGAFA UN POAL, PUES TORCANTE NO TENS PROU, AY MARE QUIN ORGULL ES VORE A UNA FILLA TAN GUAPA VA FENSA MAJOR, PERO XIQUETA A PARTIR DE JA, VORAS COM ES FA UNA DONETA I LA XIQUETA S´ACABA, DISFRUTEU AL MAXIM CADA MOMENT.... I MIJORAT

Soni ha dit...

Et desitge que t'ho passes d'alló més bé, i com diu ta mare, que siga un dia molt especial en la teua vida.
Per cert, Encarni, jo on vaig en la taula del veinat, de la teua familia o en la de David?

encarni ha dit...

pues... soni dema el conteste que no m'anrecorde.

Virgi ha dit...

GUAPISIIIIIIIIIMAAAAAAAA.Crec k sobren mes paraules perke com diu sa mare la foto ja ho diu tot.Encarni segur k la teua xiketa va ha pasarseu molt be pero jo tambe voldria k vosaltres ho pasareu igual de be.Per cert com va eixe peu?

Desire ha dit...

Bueno jo que puc dir de la meua xiqueta, jo crec que tambe necesitere un poalet com maduixa pq de segur que en possare a plorar.Carinyet que teu passes de lo mes be.Molts besets.

mamixula ha dit...

Hola bona vesprada a tots!!
Que major que sha fet Ainhoa,fa cuatre dies que va naixer i ja esta fent la comunió...
Bueno Encarni espere que tingau un dia molt especial que de segur que sera eixi,esta setmana anirem un dia a t´acasa,encara no sabem cuant,pero estate segura que anirem a pasar un bon ratet.
Bé molts besets i que seu paseu dallo més bé.

rojuel ha dit...

Enhorabona guapíssima!! Et desitge un dia molt especial, Ainhoa, de segur que el disfrutaràs al màxim

dúlia ha dit...

Moltes felicitats per a la família. No només Encarni s'emocionarà, estic segura que quan se la vegen eixir amb tots els altres xiquets vestida de princeseta, tota la família que estiga allí notarà les llagrimetes que volen eixir perquè la veritat és que ho fan molt guapet. Que passeu tots un dia genial. I Soni, a vore si arribes a hora.
Per supost, també desitgem al Chicharro i a la seua dona que tinguen un dia perfecte amb la comunió de Salva.

Anònim ha dit...

moltes felicitats ahinoa i q sigues motl felic en aquest dia tan especial¡¡¡

angeles llopis ha dit...

el anonim soc jo

jacquie ha dit...

AINHOA cariño, estas molt guapa. Te desixe un dia molt felic en compañia dels papis i el teu tete.

cristobal ha dit...

Hola Ainhoa bonica, estas molt guapa, espere i desitge que pases un molt bon día i que disfutes al maxim de eixe día, junt a la teua familia i nosaltres que tambe mos considrem de la teua familia.Un beset molt fort

familia FURIO-MAS ha dit...

Moltes felicitats Ainhoa, i esperem que eixe dia siga molt especial i ple de felicitat per a tu i la teua familia. Eixe dia l' as de viure a tope, ja qe eixe dia se te complira un somni. felicitats per a eixe dia ke estarem amb tu per a celebrarlo.

Carmen ha dit...

Moltes Felicitats de part de Mar, Romeu i Carmen. Esta molt guapeta. Que gaudisques d'eixe dia amb molta alegria. Alli estarem acompanyan-te. Besets.

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!! la veritat es que es molt boniqueta i en aquesta foto encara esta mes. Que passes un dia molt especial junt a tota la teua familia, jo encara m´enrrecorde de la meua 1ª comunio i ja tinc 30 anys, espere que a tu et passe igual...

ROSER ha dit...

MOLTES FELICITAS X A TOTA LA FAMILIA SEGUR QUE PASAREU UN DIA INOBLIDABLE AMB LA VOSTRA XIQUETA!!
AINHOA ESTE DIA X A TU SERA ESPECIAL,JA VORAS!!
AH,I ENHORABONA TAMBE X LA XLETA QUE JA HA DUT AL MON GEMMA,EY CARAM QUANTES CELEBRACIONS!!

Susana ha dit...

Encara faltaba jo Encarni. Espere que passeu tota la familia un dia inolvidable, i que Ainhoa eixe dia el disfrute minut a minut, perque es un dia molt especial. Nosaltres tambe estem molt contents de compartir eixe dia amb vosaltres. Lluis i Oscar estam molt contents i convoyats. Un beset molt fort.

Mayte ha dit...

enhorabona , per la xiquete tan bonica que teniu, que teu passes allo mes be

encarni ha dit...

moltes graçies a tots per les feliçitacions,ja hem passat el dia i a segut molt bonic i la meua filla ha disfrutat molt,que era lo important,estic molt contenta i molt orgullosa de com ha eixit tot,moltes graçies a tots els han anat,i als que han vingut a casa i a tots vosaltres que desde la web ens hau feliçitat.graçies a tots.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.