dijous, 11 de juny del 2009

AGERMANATS 2009 JA ESTÀ ACÍ

Bon dia, xuquerets, com ja sabeu agermanats 2009 ja està en marxa, de fet ja ho tenim ben a prop i enguany presenta algunes novetats. Per exemple, que enguany no es farà en octubre, sino en setembre, dins les festes del poble, concretamente els dies 11 i 12 (aneu arreglant-se-ho que es divendres).

El dia 11 ens concentrarem al parc de l'estació sobre les vuit, llegirem el manifest i posteriorment farem el passacarrer. En acabar-lo, sopar, castell de focs artificiasl i ball amb l’orquestra.

El segon dia, el 12 de Setembre, el dedicarem als més menuts, però sense oblidar-nos del majorets. Pel matí farem jocs infantils i en acabar hi haurà una paella gegant, i després discomòbil i festa de l'espuma.

Que vos pareix? Be, no? Dos dies de lo més complets. Arribats a este punt només resta dir-vos que ja necessitem que la gent que tinga intenció de vindre ens ho faça saber, hem d’encomanar sopar i samarretes, i ja sabeu que l’agost no es pot contar per ser inhàbil (tothom està de vacances, està tot tancat). Pròximament vos direm el preu exacte, però ja vos puc dir que més o menys serà el de l’any passat, i on podeu adquirir-los. Podeu dirigir-vos a Inma, Fanny o a mi.

8 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

AL MEU PAREIXER NO MES ENS QUEDA UN XICOTET DETALL, DESPRES DE ESTE ARTICLE TAN DETALLAT I ANIMOS.
TENIM QUE PENSAR QUE JULIOL I AGOST, PRACTICAMENT SON NULOS, PERQUE NO NIAN REUNIONS, PER LO TANT LA GENT ES TE QUE APUNTAR JA, I TAMBE VOLEN SABER QUE ENS T´HE QUE COSTAR ESTOS DOS DIES TAN COMPLETS, A MES QUE TAMBE TENEN QUE DIR LA TALLA DE LES SAMARRETES..... GRASIES GUAPES

rocio ha dit...

Pues aixi es, tenim que confirmar-ho avans de l'ultima reunio.

Algu pot pensar, d'ací al Setembre jo que se si podre o no... pues porta raó¡¡¡ però tambe es veritat que tots els diners sobrans o de benefici son per a una bona causa, aleshores si vas de lujo i si no pues contribuixes en la causa, que aquest any hi ha molt falta per a necessitats basiques com menjar, hi ha molta gent pijor que nosaltres.

Així que no esperem al final que hi ha molta feina i poc de temps.

inma ha dit...

EL PREU SERA MES O MENYS EL DEL ANY PASAT IGUAL PUJA UN POC (PERO NO MOLT MES), JA QUE ESTE ANY HI HA MES FESTA I MES COSES, I LES ENTRADES LES VENDREM LO MES SEGUR EN EL CASAL PER LES VESPRADES, JA HO DIREM SERT I SI ES AIXI PENXAREM UN CARTELL A LA PORTA DEL CASAL PER A DIR ELS DIES I LA HORA.

fanny ha dit...

una cosea falta i es k a partir del divendres keve supose ja estaran els tickets a la venta aixi k aneu animanse k ve estiu i en no res septembre i els podeu kedar sense ticket ja que enguany tambe pot partisipar gent k no es fallera.

Mayte ha dit...

APUNTEUME QUE JO SI QUE VAIG

Mayte ha dit...

AHHHH I PER SUPOST AMB LA COMPANYIA DE LA MEUA ESTHER, JAJAJAJAJ, cambiat la guardia JAAAA

Blaiet ha dit...

olaaa cuanto tiempo yo tameeeeeeeeee vatsssssss jejeje

Esther ha dit...

May jo ja fa un mes que m´he canviat la guàrdia!!!!!!!!!!!!!!!! Així és que conta en mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i com l´any passat, "per què m´agrà tant açò????, per que m´magrà tant açò??? jejeje!!!!!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.