dimarts, 21 d’abril del 2009

SETMANA CULTURAL PER A MAIG

La falla Xúquer celebrarà entre els dies 2 i 10 de maig la ‘I Setmana Cultural Falla Xúquer’, una proposta molt variada i pensada en tot tipus de públic. De fet, segons ha pogut saber Suheca.com, està previst una exposició d’indumentària tradicional valenciana, concerts de música tradicional i folclòrica, tallers infantils i un altre sobre danses valencianes i, fins i tot, xerrades sobre temàtiques com ara la indumentària tradicional, els formatges artesanals o les varietats agrícoles locals i la seua conservació.


Com no, la falla Xúquer també ha posat en marxa una nova edició, la novena ja, del seu Certamen de Narrativa Infantil. El lliurament de premis servirà per tancar la Setmana Cultural el dia 10 de maig i comptarà amb l’habitual col·laboració dels suecans l’Últim Toc Teatre.

2 comentaris:

rocio ha dit...

Darrere d'aquesta setmana cultural hi ha un grup de gent que ha treballat de valent per dur-ho a terme, desde así volia felicitar-los i donar-los les gracies, espere que tot ixca de luxe.

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA PER TOTA LA TASCA QUE ESTEU DUGENT ENDAVANT, I QUE ESTIC MOLT SEGURA QUE TOT ARRIBARA A MOLT BON FI.
SI QUE M´AGRADARIA MOLT PODER GAUDIR DE LES ACTIVITATS QUE TENEN PREPARADES.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.