divendres, 17 d’abril del 2009

COM HEM QUEDAT????

VÁZQUEZ I IBORRA,
CANDIDATS A PRESIDIR LA JUNTA LOCAL FALLERA

La Junta Local Fallera (JLF) de Sueca coneixerà este dijous al seu nou president per als pròxims dos anys. Segons ha pogut saber Suheca.com, dos candidats aspiren a succeir a Josep Vicent Carlos al capdavant de l’organisme faller.
Es tracta dels delegats Faustí Vázquez, de la falla Xúquer, i Vicent Iborra, de la falla Avinguda d’Espanya.



Vázquez, secretari de la JLF durant els últims dos anys, suma huit exercicis com a integrant d’este col·lectiu, repartits, això sí, en dos èpoques.

El candidat de la falla Xúquer ha confirmat hui a Suheca.com que es presentarà a l’elecció que tindrà lloc el dijous al bar Got i Taula a partir de les 10 de la nit.

Per la seua banda, Vicent Iborra ha ocupat una de les vicepresidències de la JLF en els últims anys i acumula ja pràcticament una quinzena d’exercicis consecutius com a membre del col·lectiu.

De la mateixa manera que Vázquez, des de l’entorn més pròxim d’Iborra també han assegurat a Suheca.com la seua intenció d’optar a la presidència de l’òrgan faller.

Per triar al nou president de la JLF tenen dret a vot un total de 32 delegats, és a dir, els dos representants amb que cadascuna de les 16 comissions falleres de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes nodrixen este col·lectiu.

Dipositaran secretament la papereta en l’urna només aquells fallers i falleres presents físicament en el moment de la votació.

23 comentaris:

morales ha dit...

Bon dia Xuquerets, jo, que vaig estar allí anit en la reunió de la J.L.F. com a membre de la nostra comisió junt amb Faustí vos puc dir que despres de tindre un empat en la primera votació i tindre que repetir per a poder elegir president, el nou president es:
FAUSTÍ VAZQUEZ, enohorabona!!!

encarni ha dit...

M'alegre molt,enhorabona Fausti.me senc molt orgullosa de tú i de poder estar al costat de la primera dama de Sueca ,ELI.

MADUIXANA ha dit...

GRACIES MORALES PER LA TEUA INFORMACIÓ DE PRIMERA MÀ.
APROFITE PER DONAR LA MEUA ENHORABONA A FAUSTÍ, PUES ESTEM MOLT ORGULLOS DE QUE UN MEMBRE DE ESTA COMISSIO TINGA UN CARREC TAN IMPORTANT PER DUR ENDABANT UNA FESTA QUE TANT ENS AGRADA A TOTS.
FAUSTI JA EU CELEBRAREM

morales ha dit...

Per cert, algú sap si hui hi ha reunió?????????

rocio ha dit...

Enhorabona Faustí¡¡¡

Morales en la reunio de presupostos digueren que no feien reunio per la pascua, però si que estaran per repartir i cobrar la loteria i farda

morales ha dit...

Ok Rocio, moltes gracies!!!

TANIA ha dit...

DESDE LA FALLA VIA MATERAL LA QUAL LI TENIM MOLT D'APRECI A FAUSTI LI DONEM L'ENHORABONA I LI DESITGEM EL MILLOR.

rojuel ha dit...

Gràcies Morales per la informació. Enhorabona Faustí!!

pelaio ha dit...

Moltes felicitats, teu mereixes.Te desitge lo millor com a president de la JLF. Un bes i un abraç ,del tue amic i compare .

pili ha dit...

enroabona, fausti i que el vatja molt ve estos dos anys.
de part meua i del meu home david.

laura ha dit...

Enhorabona Faustí, segur que sabras dur endavant el carrec que tens! i sobretot molt de orgull de que el nou president de la jlf de Sueca siga un membre de la falla xuquer.

uetxo ha dit...

enhorabona per a tu i els teus que teniu les falles en la sang i tens el honor de representar a tot un poble faller com SUECA.

Anònim ha dit...

Enhorabona per la presidencia,segur que seras un bon president i dur el nom de les falles a sueca ben alt,un abraç

juanet ha dit...

Enhorabona per la presidencia,segur que seras un bon president i dur el nom de les falles a sueca ben alt,un abraç

lola ha dit...

En primer lloc enhorabona i moltes felicitats per la presidència de la JLF. A més a més, vull dir per a que serà un dels millors presidents que mai haja tingut la Junta. T'heu dessitja la teua tia Lola y la resta de la família, inclosa la fallereta Alejandra.

Mayte ha dit...

felicitats, OBAMA, jajjaajajja, ahir ja et vaig felicitar en persona a tu i a Michelle,(roji), ja sabem que eres un dels grans fallers i esperem que sigua del teu agrado, que ja sabem que si , i a disfrutar, hi ha que celebrar-ho, no???

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats faustí¡¡ teu mereixes molt, i segur q fas un gran treball durant la teua presidencia¡¡¡

gatet ha dit...

M`alegre molt que sigues el nou president, teu mereixes,enhorabona.

jacquie ha dit...

Enhorabona Faus de par de Jacqui Y Ramon, per que a tu tagrada y vals,que eudisfrutes molt

ROSER ha dit...

FAUSTI ENHORABONA!!!

ROUS ha dit...

ENHORABONA FAUSTI DE PART MEUA I DE BARRY WHITE.

Desire ha dit...

Moltes felicitats Fausti, Que ho disfrutes com tu saps i mes. Que teu passes molt be aquestes falles.

faustí ha dit...

Gracies a tota la falla Xùquer , per la seua confiança depositada , en aquest humilt faller que es amics de tots.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.