dilluns, 6 d’abril del 2009

ESTE ANY SI !!!

Despres de pensar-ho durant tota la semana, m'he decidit a contar com han segut aquestos dos anys com a fallera major de la Falla Xuquer.
En primer lloc vullc donar les gracies al Pelayo i a Dolores com als meus president/a ja que he tingut els dos anys els millors presidents que haguera volgut tindre cualsevol Fallera Major, s'han portat en mi de lujo gracies als dos!.


Tambe a ma mare i ma tia Valentina que han fet posible amb la seua ajuda que tot ixca molt be i per no fer-me pesá a la resta de la meua familia i al meu home que ha segut el principal motor.

Han segut dos anys plens de sorpreses, on tota la falla ha estat al meu costat i sobretot la meua colla que man ajudat molt.



Recorde amb molta alegria la meua primera proclamació, ah on la gent es volcá i el castell que en tira el meu home, quina sorpresa, va ser molt emotiu!

Tambe la presentacio cuan vingueren els balladors i la meua germana junt a la meua cosina Pili en presentaren com a fallera Major (quina plorera agarri) una sorpresa darrere d'un altra.

Una altra cosa que recorde amb carinyo va ser cuan anarem a vore la mascleta al balco de l'ajuntament, que bonica es veu desde alli dalt i jo junt amb Ana, Oscar i el meu Pelayo tinguerem el privilegi de voreu!

Este primer any com ja sabeu tots, no acabá con tenia que haver acabat, pero...vaig tindre la sort de que en donaren una segona oportunitat, que coses! i este any SI he pogut disfrutar de la ofrena, que per a mi ha segut la mes especial de tota la meua vida, no volia que mai s'acabara el carrer mare de Deu.
La veritat es que tots hem disfrutat de la ofrena de enguay, sols de voreli la careta a Dolores cuan en girava cap arrere i a la meua germana i la meua cosina, sabia que este any si que anava a acabar com jo havia somiat!


La crema de enguay tambe ha segut especial, molt bonica, cuan anava del cau, vestida de fallera, ahon estava el monument sols pensava, ara si que s'ha acabat! pero puc dir amb molt de orgull que he representat a la Falla Xuquer durant dos anys i sempre ha estat a la altura, almenys ixe es el record que jo m'anduc (perque en tots els llocs hi han fallos), que han segut dos anys de molta alegria, de molts nervis, tambe de alguna plorera, pero...molt bonics!


Estaria contant tot el que he vixcut aquestos dos anys hores i hores i no acabaria mai, tambe vullc dir que este any amb Maria, Dolores i Eric hem segut una pinya i he tingur molta sort de les persones que m'han rodejat, que espere continuar per molts anys en aquesta comisio i qui sap.....tornar a ser Fallera Major jejejeje (es broma, sols faltava aixo, en tiren de casa).
*article de Laura

19 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

LAURA, TOT EL QUE ENS DIUS EN ESTE ARTICLE, ESTES FALLES COM LES PASAES, S´HA VIST REFLEXAT EN LA TEUA CARETA, COM EL BRILLABEN ELS ULLS, I DE SEGUIDA EN LA TEUA CARA BROLLABA UN SOMRIURE, TOTS EN ALEGREM MOLT. GRASIES PER REPRESENTARNOS ESTOS DOS ANYS

encarni ha dit...

Laura, jo estaba dins del convent cuan arribareu,puc dir que la teua cara i les teus llagrimes eren d'emoció i al mateix moment d'alegria,m'alegre que vatges pogut tindre este segon any, ja que tan sols per eixe dia teu mereisies.Ah! les fotos que tinc de eixe dia te les ficaré en un CD,i te les duré al casal hara cuan pase pascua.

MARIE ha dit...

el ser fallera major no es a soles posarce un traje molt bonic, si no representar a tota una falla i sobre tot en molt de orgull. Esta volta ma tocat a mi estar un poc mes propet de tu i se que la emocio que pases en cada acte que as fet es simser, en hora bona els xuquerets poden estar mol orgullosos de la nostra LAURA. En hora bona FALLERA MAJOR.

dúlia ha dit...

Té Marie molta raó. T'ha agradar molt la falla i vestir-te de fallera per a començar en novembre a tindre ocupats tots els dissabtes i acabar damunt de falles. Però, al mateix temps, tens l'oportunitat de viure vivències que d'una altra manera no les podries viure. (Per a qui corresponga, a mi m'agradaria anar algun any al balcó de l'ajuntament a vore la mascletà). M'alegre molt pel teu acabament d'enguany i, ara que ja ha passat, el trobar-te tan malament l'any passat pot ser que haja fet que enguany hages disfrutat de l'ofrena el doble que si tot haguera anat normal. Enhorabona a tu i a tota la representació que enguany ha tingut la Xúquer perquè no han fallat a cap presentació i han visitat a totes les falles amigues (incloent Mareny i Perelló). I això que enguany ha fet un hivern de collons de mico. Felicitacions a tots.

rocio ha dit...

Hola Laura, aixo es el principal, que tu estigues contenta del teu reignat, millor dit reignats.

Nosaltres te'm vist en tots els actes representat-nos i ixa era la principal feina que tenies, i has cumplit en tot, i amb un grqan sonriure.

Tambe agraïr al Cubi i a la familia el tracte rebut, sobretot quant anabem a per tu, la teula ben parada i amb menjar molt bo, ixes bombes de chocolate....

Gracies per tot¡¡¡ (ara a per un/a xiquet/a per a fer-la/o infantil, jajajaj)

rocio ha dit...

Com no podia ser d'altra manera Dulia i jo coincidim en el moment d'escriure, telepatia....

jakie ha dit...

Me alegre molt de que haches disfrutas estos dos anys, sobre tot este ultim, pues yo tantenc molt ve ya que el ser fallera mayor, aixo ouporta un damunt pues jo e segut una de ellesa ja fa molts anys i es una de les etapes mes vonikes de la vida i tambe tindre la sort de haber pogut cumplir els nostres sonmits ja ke i a gent k no pot i es una llastima.

pili ha dit...

bueno laura ma emocionat molt llegint
el teu article, perque han segut dos
anys molt intensos i emocionans,mos han divertit molt,mos hem rist i hem plorat
i crec que no olvidaras mai estos dos
reinats que has viscut com a la nostra fallera major.
un beset,

Martí ha dit...

Laura, personalment m´alegre a muntó que haja sigut molt especial per a tu este Reignat, teu mereixes. Per a nosaltres també han sigut dos anys especials i estem molt orgullosos de tu, d´haver sigut la nostra fallera major estos dos anys. Tambe estem molt contents del teu home i la teua familia, ja que s´han volcat en la falla i ens han fet sentir a tots com de la teua familia. Felicitats i espere que sempre el quede en la memoria els bons moments viscuts a la falla. Un beset Laura.

rojuel ha dit...

M'alegre molt per tu, Laura, perquè hages disfrutat tant el teu regnat, això és l'important. L'any passat no va sortir com esperaves, però has tingut l'oportunitat de repetir i tornar a disfrutar, no sols l'ofrena, sinó tot el que la precedeix. Ara Fallera Major de Sueca, no?

Mayte ha dit...

JA ERA HORAAAA, PER FI LAURA I QUWE COSTE QUE JO NO LI HE DIT RES DE RES,JIJIIIJI, PER A QIUE DESPRES HEM DIGUAU QUE JO NOMES MANE QUE FAENA....
ESTA VOLTA LAURA PENSE QUE TU HAS TENGUT L´IDEA, I DE VERITAT QUE M´AGRADAT MOLT, JA SAS QUE ESTEM AÇI PER A POSAR EL QUE VUIGUES, I VUIGAU, BUENO CORTANDO EL ROTLLO...
ENHORABONA PER EL ARTICLE , EPR ELS 2 ANYS QUE SEGUR QUE COM JA HAS DIT HAN SEGUT EL MILLOR , QUE RECORDES AMB ALEGRIA I QUE ELS MOMENTS MES ROINS ELS APARTES I ARA JA SAPS...
CUBI , APOR ELLA... QUE UNA PROMESA ES UNA PROMESA.....

LO DIT LAURA, M´ALEGRE DE TOT COR.

laura ha dit...

Gracies a tots, casi se me escapa una llagrimeta, pero tot el que he dit es la veritat han segut dos anys molt bonics i no heu olvidare mai.
Ah, rojuel fallera major de sueca crec que tindra que esperar, dos anys si pero tres...no puc i en costa la separacio!
Gracies Rocio man agradat molt les fotos.

laura ha dit...

Gracies Mayte estavem escrivint a l'hora!

Eva ha dit...

Hola a tots!!! La veritat es que llegint l´article es transmet la sinceritat al expressar els teus sentiments, jo tambe m´alegre molt de que enguany hages pogut acabar el regnat com toca, i que estos dos anys hagen sigut tan especials per a tu.

Bueno i ara ja saps a la faena...jijijijij

rocio ha dit...

De res Laura, fins l'altre

Esther ha dit...

Ai mare!!!! qui havera dit, que haveres segut dos anys consecutius Fallera Major, en lo poc que t´agradava fer-te els pirris, ah, Elsa?????? Jo enguany no he pogut compartir les falles amb vosaltres, però l´any passat la veritat que em va saber molt mal que no acavares el regnat com cal, però pel que has dit enguany ha sigut inmillorable, així és que no hi ha res més que dir. ENHORABONA PER HAVER-TE PORTAT TAN BÉ, I NO HABER FALLAT A CAP PASSACARRER, I EL QUE ÉS MÉS IMPORTANT HAVER IXIT EN BONA CARA, JIJIJIJ!!!!!!! UN BESOT MOLT FORT.

MARISA ha dit...

EN HORA BONA LAURA, MA LEGRE QUE VAGES DISFRUTAT A TOPE EL TEU REIGNAT. YO CON A MARE"A LO MILLOR" DE LA PROXIMA FALLERA MAYOR ESPERE QUE LA MEU FILLA DISFRUTE TAN CON TU DEL SEU REIGNAT.

MARISA ha dit...

EN HORA BONA LAURA, MA LEGRE QUE VAGES DISFRUTAT A TOPE EL TEU REIGNAT. YO CON A MARE"A LO MILLOR" DE LA PROXIMA FALLERA MAYOR ESPERE QUE LA MEU FILLA DISFRUTE TAN CON TU DEL SEU REIGNAT.

MARISA ha dit...

ES VEU QUE MA FICAT NERVIOSA DE LA EMOSIO Y A PULSAT DOS VEGADES. PERDON

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.