dijous, 2 d’abril del 2009

HUI ÉS EL MEU DIA

Pues sí xuquerets, hui és el dia de la nostra millor amiga, hui és el dia de Elsa.



Tal dia com hui fa 27 anys va vindre al món un torvellí de persona, els que la coneguem ben bé, sabem que és així. És una de les falleres que més col·labora amb la falla, i una de les que més mala uva té, jijijijijij!!!!!!!!!!, però si no fóra així no seria ella, i per tant, tal volta no la voldríem tant com la volem.

Hem estat juntes des de la guarderia, pel que podem dir que la coneguem molt bé. Hem passt moltes coses bones, però també n´hem viscut de roïnes. Ens hem barallat per a després fer les paus, ens hem rist i també hem plorat, però al final, el més important és, que tot això ho hem fet juntes i sempre hem estat ahí per al que hem necessitat.

Nosaltres tres podem dir que sabem el significat de la vertadera amistat. A més, Elsa, en tot el geni que té, és una persona molt sensible, i encara que pareixca un tòpic, té un cor que no li cap en el pit.

I podríem estar parlant molt més temps sobre ella, perquè 27 anys juntes donen per a molt, però crec que amb el que hem dit sobra.

Elsa moltíssimes felicitats, de part de nosaltres dos (Roser i Esther).

Que en complisques molts més en la nostra companyia, i lo dit, et volem tal i com eres, amb les teues virtuts i els teus defectes, pel que t´hem de demanar que no canvies mai, i el que és més important no deixes que ningú ho faça.

MOLTS BESOS GUAPÍSSIMA.

Roser i Esther

30 comentaris:

Mayte ha dit...

MOLTES FELICITATS, CARA WAPA, MIRA SI LES TEUES AMIGUES EL VOLEN I COLLI, QUASI M´HAN FET PLORAR, I DE FET HUI HE SEGUT , I ES PERE SER LA PRIMERA EN FELICITARTE, JEJEJEJEJE
JO VUIC UNA CONVIDA, AIXI QUE T´HE ESPERE EL DIVENDRES AL CAU , PORTARE LA AMERA, JEJEEJ, AHH ESTER.
LO DIT , QUE ET FAÇEN MOLTS REGALETS, QUE T´HO PASES ÁLLO MES BE , ISOBRETOT QUE CONSERVES A LES TEUES 2 AMIGUES QUE VALEN MOLT.
BESETS WAPA, AHHHHH I LES FOTOS????

Mayte ha dit...

JEEEEEEEEE, HE SEGUT LA PRIMERA, JA SABEU PER QUE MNO.....
ALTRA NIT A LA RIBERETA, JAJAJAJAJ, AÇO JA S´HA ACABT FISN EL DIUMENGE, ARA HI HA QUE RECUPERAR ELS DIES E FALLES I PREPARANOS PER A LÑA ÀSCUA.

VOS HE GUANYAT A TOTS,EJEJEJEJEJ

encarni ha dit...

Moltes feliÇitats del presi i de la primera dama de la teva falla, i com no de Ainhoa.Que bonico a quedat!! fora bromes ,el desitgem moltes feliÇitats i per al divendres ja el pegarem 27 astirons de orelles.FELIÇ ANIVERSARI.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPISSIMA, ERES UNA GRAN PERSONA I TAMBE UNA GRAN ARTISTA, I CREC QUE A LA RESTA ENS QUEDA MOLT POQUET QUE DIR DE TU PUES LES DOS AMIGES JA HAN DIT MOLTISIM SOBRE LA TEU FORMA DE SER, I JO AL IGUAL QUE ELLES EL DIC QUE NO CAMBIES MAI, PUES EL QUE EL VOL, EL VOLDRÁ TAL I COM TU ERES,I EL QUE VULLGA QUE H´AGARRE I EL QUE NO QUE SE JOD.........., JAJAJAA, BUENO MOLS BESETES GUAPISSIMA I AL DIVENDRES JA ENS VEGUEM

rocio ha dit...

I collo hui la gent que matinera, pareix que ara el blog s'anima, yujuuuuuuuuuuu

Moltes felicitats i molts besets per a Elsa, tot el que te de mal genit heu te de bona persona i d'energia per fer coses en la falla. Que tingues bon any, teu mereixes.

Esther i Roser un detall molt xulo l'article que heu escrit.

PILI ha dit...

QUE TINC QUE DIR YO DE TU?
I SI NO QUE LI PREGUNTEN A VALEN
QUE EL VOLEM MOLT, QUE TINGES UN DIA
MOLT FELIC, I QUE TINGES MOLTS REGALETS
UN BESET DE PART DE DAVID I PILI,
AH, MOS DEUS UN XUPITO

Gemmeta ha dit...

¡¡Elsa moltes felicitats!!
Esther i Roser no s'enganyen, eres una gran persona i una gran amiga. NO CAMVIES MAI!! "estic emociona i tot d'espres de llegir el que han escrit" jeje.
Un abraç grandot, grandot!!

morales ha dit...

Colli quin article,jajaja.
Moltes felicitats Elsa, avore si el divendres et dixes xaure per el casal i ho celebrem, com diuen molts, ens deus un xupitet!!!

rojuel ha dit...

Poc queda ja per dir que no t'hagen dit, jo m'unisc a les bones paraules i a les felicitacios i et desitge un feliç dia i un bon any en companyia dels teus, de les dos superamigues que tens (per cert, un detallasso, xicones, aquesta felicitació) i de la comissió xuquerera, per molts anys!! Un bes, guapa

San Karrega ha dit...

Moltes felicitats Elsa!!!...

Ja sabia jo que el dia 2 d'abril passava algo... Per a que vegues que ens recordem de tu...

Espere que tingues un dia especial i que et facen molts regalets...

Esther ha dit...

Bueno, bueno, que vos han tirat a tots del llit?????? jejeje!!!!!!!!
Moltíssimes felicitats Elsa!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jo tb m´unixc a la convidaeta del divendres, així que dis-li a Estela que et done el dia lliure que tens un gran compromía, jijijiji!!!!!!!! Lo dit guapa, moltíssimes felicitats i a cel·lebrar-ho com toca. MOLTS BESETS.

Carmen ha dit...

Moltes felicitats Elsa, també de part de Mar i Romeu¡¡
Un detall molt bonic el de les teues amigues.

Gràcies per ajudar-nos en els play-backs infantils i per assajar a les nostres filles. Mar diu que la que mana de la falla es Elsa¡¡

Desitgem que passes un feliç dia, per molts anys¡¡ Besets.

Desire ha dit...

Moltes felicitats i que passes un bon dia .

dúlia ha dit...

La meua felicitació per a tu que se suma a totes les coses boniques que ja t'han dit. Jo, personalment, no puc reafirmar eixe mal caràcter del que tot el món parla (es veu que sóc una afortunada). Sí que puc assegurar que eres molt bona artista i que ens fas passar molts bons moments quan puges a l'escenari i et desitge que continues per eixe camí perquè tu vals per a això. Que tingues un bon any i que sapies valorar i conservar eixos "peazos" d'amigues que tens.

INMA ha dit...

MOLTES FELICITATS. QUE SAPIES QUE ESTE ANY E PASAT MOLTS BONS MOMENTS AMB TU Y ESPERE QUE L´ANY QUE BE SIGA IGUAL O MILLOR.MOLTS BESOS.

thara ha dit...

moltes felicitats y k pases un bon dia amb els teus.

fanny i jaki ha dit...

moltes felicitats i que en cumplixkes mes junt a la falla,tambe tinc k dir k con forme va fense major el caracter va millorant.k pases un bon dia.un bes de part de fanny i jaki ah i mosatros tambe volem el xupitet pero de blavet.

INMA ha dit...

NO VOLIA DIR-HO, PERO SI SA PUNTENT TOTS AL XUPITO POS UN PA MI TAMBE.JIJIJI.

Esther ha dit...

EI JO M´APUNTE AMB FANNY I INMA PER AL XUPITET DE BLAVET!!!!!!

angeles i amalia ha dit...

moltes felicitats elsa¡¡¡, lo q han dit esther i roser de tu es de veres encara q elles et coneixen millor i tb dic q no canvies mai, perq eres un persona molt autentica i genuina i aixo val molt¡¡i lo dit, porque tu lo vales moltisimes felicitas i ja ho saps al divendres una convidaeta wapa¡¡

elsa ha dit...

MOLTISIMES GRACIES A TOTS!!!!I sobretot a les meues millors amigues que sempre les tinc ahi pa tot i saben en cada moment com estic.M'EMOCIONAT I TOT,SE MASCAPAT LA LLAGRIMETA.Es que soc una sensiblota.Bueno portare la cartera plena xq tan de apuntar-se pals xupitos,jejeje.Besets per a tots i gracies a ESTHER I ROSER,

ROSER ha dit...

ELSA MOLTISSIMES FELICITATS GUAPA!!
ALMENYS HUI TINC ALGO BO QUE RECORDAR!LA MEUA AMIGA FA 27 ANYS I JO PUC FELICITAR-LA!!!!GRACIES GRACIES GRACIES!!QUE BONICA ES LA VIDA!!

cristobal ha dit...

Moltes felicitats,per el teu aniversari i per tindre eixes amigues tant bones, un beset

laura ha dit...

Moltes felicitats de part meua i de juanjo!!!encara que hui es la tercera volta que el felicite! La meua xiqueta fa 27 añots, encara que de vegades hem marmoles (pense que tendria que ser yo que soc la major pero...) vuic que sapies que estic molt contenta que sigues la meua germana perque en els moments mes dificils es cuan has contat en mi per a tot i aixo es lo que es queda. un besot i que te fem molts regalets!!!jeje

Eva ha dit...

Moltes felicitats Elsa!!!!! Que grandes son les sisters, eh???? Lo dit, espere que hages passat un feliç dia, i continueu mantenint eixa gran amistad que teniu desde menudes per dalt de tot.

CARLA MORALITA ha dit...

Moltes Felicitats!!!!!!!!!!!!!! (un poquet retrasaetes xo b) Je putarra ja vas cara els 30 tacos mare meua, aspere que t'ajen regalat moltes coses, (laura tauras astirat, no). weno lo dicho !!!!!!!FELICITAAAAAAATS!

Familia Furió-Mas ha dit...

Moltes felicitats de part de la familia Furió- Mas per a la mes gran artista de la falla xúquer. El felicitem per el teu aniversari i per tindre les amigues que tens, que a la vista esta que el volem i al igual que tu sou gent de categoría. Aprofite per a donar anims a Roser i a Manu per el sustet d´ahir.Sou una parella escepsional i valents a manta, ja que no perguereu la calma en ningún moment. Tornant a la torbellino de la Falla, moltes felicitats i qu' en cumplisques molts mes en la falla.

rocio ha dit...

Es veritat Marti, al la ciutat de Panplona es va incendiar un pis...
Si que es veritat que Roser va fer un comentari raro...però com no va dir res... ara tornant-ho a llegir pareix que el tenia prop, no? Bueno, ja xarrem a la nit.

Martí ha dit...

Hola Rocio, era el pis de dalt d´ella. Mira si el tenia prop. Gracies a Deu no pasa ninguna desgracia a persones. Ja ens vorem Rocio.

ROSER ha dit...

GRACIETES MARTI PELS ANIMS!!!EL SUSTO VA SER BEN GRAN!!PERO PODEM DONAR GRACIES XQ TOTS ELS VEINS ESTEM BE I LO MATERIAL TE SOLUCIO!

A VORE SI LA CUMPLEANYERA MOS FA UNA TORTAETA PA PASQUA,JIJIJI!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.