divendres, 24 d’abril del 2009

DE NOU DIVENDRES

Si xuquerets, avui és divendres, ja tenim ací el cap de setmana de nou, com passa el temps de depressa, com que aquesta setmana ha sigut més curta... o serà la edat?

El fet és que hui és divendres i toca reunió; reunió important ja que avui es confirmaran les màximes representants de la comissió per al proper exercici, les que seran les nostres Falleres Majors. Supose que també parlarem dels presupostos i dels torns d’enguany de les colles i com que la setmana passada no en férem podrem felicitar a Faustí en persona per la seva elecció com a President de la Junta Local Fallera, així és que no podeu faltar, ens vegem esta nit, xuquerets.

6 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

EI COLLI, QUIN TRIUO NIA EN LA FOTO, BUENO, BUENO, QUIN PROTAGONISME, JAJAJAJA, XIQUETS FINS A LA NIT, QUE HUI NO PODEM FALTAR ENCARA QUE ALGU VINGA JA SOPAT, PERO NIA MOLT QUE CELEBRAR.

encarni ha dit...

No, Ana ,no podem faltar que hui hi ha molt que celebrar,les meues xiquetes(que ja estan nerviosetes) i com no lo de Fausti,que per a la falla es un honor molt gran tindrelo com a president de la junta local de Sueca.I també feliçitar a la primera dama de Sueca Eli.I el trio de la foto son els millors amics que hu pot desitjar i el cabet que es veu en un cantó, el marit i pare mes maravillos del món(i el que heu té que pagar tot,ji,ji,ji,)

rocio ha dit...

ixos de la foto qui son? jo no els he vist mai per el cau, seran nous d'aquest any¡¡¡ bueno ja ens farem un xipitet en la barra per anar conegent-mos...jajaja

fins a la nit, que pareix ser hi ha molt que celebrar i de que parlar.

xaxi ha dit...

Enhorabona Faustino es un honor que un membre de la nostra falla represente a la maxima autoritat en respecte a les falles( President de la Junta Local Fallera) oleiii, perque eres el millor.Besets cunyat.I enhorabona per supost a nostres Falleres Majors, que disfruteu molt tots del vostre reinat.

Mayte ha dit...

xaxi i les fotos de falles d´enguany...., i xica que has fet

Mayte ha dit...

xeeee, jo tampoc se qui son ixos 3, hem sonen de cervantes, no de la falla, si no del cole

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.