dimecres, 8 d’abril del 2009

LA PLANTA

LA PLANTÀ


Hola xuquerets; vos contaré el meu parèixer de com es quedà la plantà del nostre monument faller:
Després de dur tots els ninots que calien per a fer la falla i després de escampar l`arena ens ficarem mà
a l`obra;

Enguany s`ha fet un muntatge a la vella usança ,és a dir, tinguerem que alçar la falla entre els fallers que allí ens trovabem

(o siga que enguany no ha fet falta grua)

clar és, a les ordres de nostre artiste faller PASKI, i en un tres i no res veus la falla que s´eleva i ja està, sols falta que nostre ben volgut PASCUALET es ficara en davant de la falla per a dir si anava un poc a la dreta o a l`esquerra.
Aixina continuarem ficant les bases que hi anaven als costats i mentres PASCUALET feïa gala de tots els seus anys de experiència mirant que tot es quedara perfecte mirant-ho des de qualsevol punt de vista, mentre els altres artistes fallers acabaven de rematar la falla en tots els detallets que hi duïa com corets, floretes i sobre tot tapar les juntes de la falla.
També havien altres fallers (Victor) en l`ajuda de Rai i Rafa que ficaven la llum a la falla i el Sr.Amable (pare) pegava una miradeta a lo referit aquest any sobre el Mestre Serrano.


Una vegada tota montadeta s`en anarem al cau per a sopar com tots sabeu per a després tornar per a tancar-la de valles i posar la gespa per a que estiguera més bonica.
Molt chula la falla del 2009.
*ARTICLE DE RIGO

3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLT BO ESTE ARTICLE ROBER, LA MEUA ENHORABONA I GRASIES A TOTS EL ARTISTES I FALLERS QUE VAREN FER POSIBLE LA PLANTA DEL MONUMENT.

rojuel ha dit...

Ei ja tenim un altre "articulista", molt be Rober, espere que no siga l'últim

rocio ha dit...

Hola xicones¡¡¡ ja teniu el cabas a punt per anar-se'n de pasqua...

Ole ahí multi Rober, igual penja banderes, que monta la falla, que ix al sainet, que fa articles...

Referent a la plantà, jo per feina no vaig poder estar, però el meu germà meu va comentar. Paski volia montar la nostra falla com avans es feiz, amb cordes i am la forsa de la gent... això es mantindre la tradicio. M'alegre que ell pensara en nosaltres per fer-ho¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.