dimarts, 7 d’abril del 2009

SEGUIM D'ANIVERSARISSSS

Hui com no, es un dia molt especial per a la nostra falla i per a la familia Romero. Hui es l'aniversasri de Marisa, de mamare, es a dir d'una gewrmana, d'una tia, de la dona de mon pare i sobretot d'una fallera. Vullc aprofitar per agrair-li tot el que esta fent per mi, perque gracies a ella la meua cosina com jo estem fent el nostre somni en realitat. Se que som un poc cabudes, pero ens comprens. Gracies a tu ens em ensenyat a reglar les coses com toquen avans de fer-ho tot en una muntanya. Espere que pases un bon dia i que sigua en familia. Sino pasa res el dia 24, ho celebrarem a lo gran.

MOLTES FELICITATS MAMA¡¡¡¡









PD: Germana jo tambe te vullc i felicitats¡¡¡¡

*Article Desi iEncarni

25 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MARISA, COMPANYERA DE FALLERIO, EL VULL DESITJAR MOLTES FELICITATS, I SI ENGUANY HABEM PASAT UNES FALLES DE LO MES DIVERTIDES, NO EL VULL NI CONTAR COM SERAN LES DEL ANY QUE BE, ESTIC MOLT SEGURA QUE HEU CELEBRARAS A LO GRANDE JUNT A TOTS ELS TUES SERS MES VOLGUTS, MOLT BESETS GUAPISSIMA, AH! EL CHUPITO NO TEL PERDONE! AMUNT INSERSO!

Eva ha dit...

Moltes felicitats Marisa!!!! Que continues amb eixa vitalitat i amb ixa alegria i ganes de pasar-ho be.

morales ha dit...

Moltes felicitats Marisa

encarni ha dit...

Mari,saps molt bé que la meua feliçitacio es de tot cor,que eres la meua germana major i que sempre estas ahí per a lo que jo sempre he necesitat,ja voldrien moltes tindre una germana com la tinc jo(aunque de vegades reina....!) pero eres la meua germana,i te vuic molt,i no voldria que cambiares mai.MOLTES,MOLTES FELIÇITATS.Ah! mari la foto no la hem triat nosaltres,pero estas faborida dins de la teua edat JI,JI,JI.

encarni ha dit...

De part del teu fillol Asier i de la teua nevoda Ainhoa i com no del teu cunyat David,FELIÇ ANIVERSARI.

dúlia ha dit...

No conec molt a Marisa però és una persona que em cau bé. Desitjar-li moltes felicitacions i que enguany els seus desitjos es facen realitat.

fanny ha dit...

ariba ese inserso,moltisimes felisitats ja eres un anyt mes major,bueno espere la tortaeta eh?un besot molt gran de la teua filla postisa.

INMA ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATS!!!

Familia Furió-Mas ha dit...

Moltes felicitats Marisa. la familia Furió Mas el volem com a persona de la nostra familia que eres i el desitgem el millor per a avui, que en cumplixques moltisims mes en la falla i que el regalen a munto cosetes. Ah! un consell, prente les pastilles del mareig abans de pujar al autobús i anar a Benidorm en pascua, que despres... ja eu saps, es tot un mareig. De tot cor felis navid... espera que m´enganyat, felis cumpleanyosssssssss, ara si.

rocio ha dit...

Moltes felicitats MArisa, aquest any será un gran any per a tota la teua familia i en especial per a tu. Estas rodejada de bona gent i es el millor regal, encara que algun detallaet sempre fa il.lusio, no?

JACQUIE ha dit...

BO MARISA, yo ya emenchat torta del teu cumpleaños y esta vesprada tinc que anar aferme el cafenet com tots els anys, felicitarte y portarte el regalet, per desde asi tembe vuic felicitarte, perque per ami eres com la meua segona germana.MOLTES FELICITATS.

Esther ha dit...

MOLTES FELICITATS!!!!!!! EI COLLÍ QUE CARREGAT QUE HA ANAT HUI EL BLOG, NO?????? ATRDES UN POC MÉ DEL QUE ÉS HABITUAL A ENTRAR I ET PASES UNA HORA LLEGINT ARTIVLES I ESCRIVINT COMENTARIS.................

ANGELES LLOPIS ha dit...

MOLTES FELICITATS MARISA¡Q ELS DISFRUTES EN SALUT, I Q ET FELICTEM PER MOLTS ANYS MÉS¡

Mayte ha dit...

bon aniversari, mariseta, i per a les 2 del article esperem que no siga l´ultim , ja vegueu que aço nbo es gens dificil,jijiii

rojuel ha dit...

Moltes felicitats, Marisa!! Per molts anys!

romeu ha dit...

El desitge molta felicitat i salut, Marisa, i que el facen bona cosa de regals.

Soni i resta de la familia ha dit...

Moltes felicitats, et desitgem de tot cor, moltes felicitats!!!!!
Marisa, dir-te des de Algemesí, que encara que será un any mogudet, esperem aquest any sigues molt feliç i tots els teus deseitgos es facen realitat. Espere el mes de març no l'oblideu mai en la teua familia, de bonic com será. Enhorabona.

thara ha dit...

moltes felicitats marisaaa!!!

ROSER ha dit...

MARISA MOLTES FELICITATS!!

laura ha dit...

Moltes felicitats Marisa!

cristobal ha dit...

Moltes feliçitats Marisa i un besot molt gran de part de Susana i del menuts,et volem conforme eres i tu saps que te volem amunto, no canvies mai.Lo que diu el meu compare agarreu la "Biodramina" per al autobus cap a Benidorm

Virgi ha dit...

Moltisimes felisitats MARISA.Ja eres un any mes major.Segurament a partir de enguany vas a experimentar nous productes com el tena lady,la crema de baba de caracol i un llarg etc(tampoc te vuic deprimir molt) pero desitge de tot cor k pases un bon dia en family i k el fatgen molts regalets.BESETS WUAPAAAAAAAAAA.

Carmen ha dit...

Moltes felicitats també de part de Mar i meua, encara que siga en retard¡¡

MARISA ha dit...

VULLC DONAR LES GRASIES A TOTS I TOTES ELS QUE MAN FELIÇITAT, I CON NO A LA MEUA FILLA I LA MEUA GERMANA PER LES SIGUES PARAULES, PUES EN QUEDEN GRANS, PERO GRASIES. A LA FAMILIA FURIO-MAS, A JACQUI ,FANY I RESTA DE LA FAMILIA GRASIES DE TOT COR,PER A MI NO SON CON UNA FAMILIA, SON LA MEGUA FAMILIA.
MARTI I CRISTOBAL EL AUTOBUS IS A LA SEMANA QUE VE,YA TENIN LA BIODRAMINA.
GRASIES, GRASIES, GRASIES........

pelaya ha dit...

felicitats atrasaes , espere que el proxim dia que ens vetgem, siguen dobles les felicitats , un besito de la pelaya i pelaio

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.