diumenge, 20 de setembre del 2009

ANEM MILLORANT

¡Hola! El dissabte a les 4 de la vesprada, la digna representació futbolística de la falla Xúquer va eixir al terreny de joc disposada a guanyar, o a empatar, o, almenys, a no deixar-se golejar com l'any passat. No ho teníem fàcil perquè començàrem amb la falla del Mercat com a rival i, amb la seua "pichichi" al capdavant, ens marcaren 5 gols, 5 golets de res comparats amb els que rebérem l'any passat en el primer partit. Però, mira, resulta que les nostres xicones tingueren capacitat de reacció i foren capaces de marcar 2 gols, 2 gols que feren arrancar de les nostres goles els crits d'ànim i d'alegria més grans que mai s'han sentit (i si les altres no ens hagueren marcat tan ràpidament estic segura que el resultat haguera sigut molt diferent). Els golets els marcà Maria (Rebe, filla teua havia de ser) recolzada en tot moment per la llavor de l'equip.
I després d'açò, descans i l'altre partit, esta vegada contra el Materal. Es notava que les nostres ja havien pagat la novatada i personalment este partit el vaig vore més equilibrat, el baló no volia entrar ni per una part ni per altra (la nostra Vane de portera va tindre molt a vore amb açò) però arribà Sara i traient una falta des del mig del camp (no us exagere, va ser així) clavà directe el baló dins la porteria contrària. La passió brollava de l'afició xuquerera (unes 6 o 7 persones sense comptar a les que estaven al terreny de joc), l'autoestima augmentava i això va fer possible que un segon gol tornara a entrar a la porteria del Materal (crec que este fou de Miriam però no em feu massa cas perquè estava tan emocionada que ni m'enrecorde). Una satisfacció immensa, què voleu que us diga i això que jo xafí el terreny de joc només per a la foto però és que no importa perquè, com he dit abans, som un equip i cadascú fa el que millor se li dóna: Sara, Maria, Nadina i Miriam jugant al futbol de veritat, Esther intentant-ho fins i tot de cabotada, Eva passant un passe que acabà en gol, Rocío fent-se cada vegada més roja i despejant balons, Vane parant tot el que li arribava als peus, Fanny, Dolores i jo allí present "per al que féra falta" (sort que no va fer falta que jugàrem), Mayte venint després d'haver passat la nit treballant per a informar-nos de l'estat del nostre entrenador i per a animar des de la grada, Maduixana fent fotos i dirigint l'equip... en definitiva, un grup de dones unides per a un fi comú: intentar deixar a la Xúquer en bon lloc. I crec que ho aconseguírem, un partit guanyat i un perdut, 5 gols en contra i 4 a favor, crec que no està malament per al que sabem quasi totes de futbol (res, vull dir). O siga, que, xicones, podeu estar orgulloses del resultat. A la setmana que ve, més i esperem que millor. Si algú vol vindre al que siga, allí estarem: en el pavelló del Mareny, sobre les 4 de la vesprada, amb la samarreta blava. Portal i Sales ens esperem, quasi res. Que passeu una bona setmana.

10 comentaris:

Esther ha dit...

jejeje!!!!!!! que bé m´ho vaig passar!!!!!! i això que en tragueren del terreny de joc disimuladament, eh???? jejeje!!!!!! al dissapte més i millor!!!!!!! PO-DE-MOS!!!!!!!!!!!

rocio ha dit...

Quina alegria quant marcaren els gols, estes xiquilles valen¡¡¡

Per a l'altre partit paseu-li mes el balo a Eva que es va quedar en ganes de jugar, no?

Però la sorpresa mes sorpresa va ser la nostra Rojuel, va triunfar com a portera, parava un balo darrere altre, eres un crak¡¡¡

Gracies Dulia, està explicat de categoria, que diu Marti.

dúlia ha dit...

És veritat, la Rojuel va ser la portera revelació. Si vols al dissabte te'n vens ja en la samarreta fucsia perquè com eixa és diferent, ja vas vestida de portera. Per cert, si al divendres Mayte pot portar-me la blava per al dissabte (no és que pense jugar però per si de cas)...

INMA ha dit...

XICONES SOU UNES CAMPIONES!!!! BUENO ESTE DISABTE PASAT VOS FALLI (TENIA ELS MEUS MOTIUS , ESTABA MALALTA I NO VOLIA APEGARO) PERO UNA COSA VOS DIC, ESTE DISABTE QUE BE NO VOS PENSE FALLAR I ALLI ESTARE PER A FER EL QUE ES PUGA FER. VISCA LA XUQUER!!!!

MADUIXANA ha dit...

MOL BE XICONES, AL DISABTE MES QUE ESTIC SEGURA QUE PODEM FER MOL A MES DE PASAR-HO MOL BE.
ALLI ESTARE PER DONAR ANIMOS ENCARA QUE JO NO PUGA JUGAR
SOM DE LA XUQUER, I TU NO, I TU NO....

rocio ha dit...

Prima els vaig tocar el dissabte per a que ens trageres d'un apur i encara estic esperant que em contestes, menys mal que no era cert el que anabem a dir-te la Fanny i jo.

Com va el costipat ja estas millor? ficat bona per al dissabte i anem a triunfar, jajaja

jacquie ha dit...

No vaig poder anar al partit, perque estaba fent de ñiñera, pero la meua ehorabona per estes xiquetes que son el futur i clar esta ,per les notan xiquetes con no. Aspere anar esta semana.

INMA ha dit...

prima mira si estaba mal que no podia ni agarrar el telefono estaba mitx dormint i despres se men va anar del cap, pareix mentira la fanny ya em ba bore mal el divendres pero bueno, trankila que este disabte estare fortisima millor que cristiano ronaldo...jajaja

dúlia ha dit...

Una coseta: Si al dissabte plou m'imagine que s'anul.larà, però no sé com ho comptarà la junta, perquè com a l'altre dissabte ja es juga la final, no sé si es posposa o anirem amb els resultats del dissabte passat. Estarem mirant al cel, a vore què passa.

Mayte ha dit...

aiiiiiiiii, Dulia mira ue vals , eres una redactora de collons, ai perdo, aço no es diu per açi, no siga cosa que ens mal interprete i ....
en fi , Dulia, no tens perdua, eres una gran reportera , fins i tot m´ha entrat ganes de anar a jugar altra vegada,jajajajaj

en fi, pasa les fotos i anim per a l´any que be.

El article de este dissabte tel deixe a tu.graciestes wapa

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.