divendres, 4 de setembre del 2009

ESTEM D'ANIVERSARI

Avui és l’aniversari d’un altre membre de la nostra comissió, d’un dels nostres màxims representants enguany, m’estic referint a la nostra Fallera Major Infantil, AINHOA. No sabem quants en compleix exactament (supose que ens ho dirà quan veja l’article), però no podiem deixar de felicitar-la al blog:


Et desitgem el millor en aquest dia tan especial i esperem que et facen molts regalets (segur que algun estarà relacionat amb el nostre trage regional) i com no, que gaudisques al màxim de les festes josefines en companyia dels teus i de tots els xuquerets. Així doncs,


MOLTES FELICITATS!!

13 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPISSIMA I ESTIC MOL SEGURA QUE CELEBRARAS EN TOTA LA TEUA FAMILIA I AMICS QUE TAN EL VOLEN. MOLS BESSETS DE PART DE AÏDA I LA MEUA

CREC QUE EN FA 9 ANYS PUES ENGUANY A CELEBRAT LA 1ª COMUNIO

mamixula ha dit...

Pero que guapissima es esta xiqueta mare!!!!
Moltissimes feliçitats Ainhoa!!! les teues ties les petxis volem feliçitarte amb un besot molt fort.
AH!!!!Encarni ens tens que combidar per partida doble,pel presi i per la nineta jejeje.
Lo dit,moltissimes feliçitats!!!

Carmen ha dit...

Moltes felicitats Ainhoa ¡¡ de part de Mar, Romeu i Carmen. Que ho passes molt bé i et duguen bonics regalets. Besets.

INMA ha dit...

moltissimes felicitats wapa

rocio ha dit...

Moltes felicitats guapa¡¡¡ que disfrutes aquest any ple de celebracions per a tu i la teua familia.

Encarni, al final no has enviat el correu¡¡¡ que estes bandides tampoc saben...pues la proxima setmana jo estic de vacances i la ROja i la Mayte, si vols ens conbides a cafenet i t'ensenyem com s'envien correus i fotos, val?
Algun pastiset o troset de tortà per el cumple de la teua filla pues tampoc estaria mal, jajajaja

encarni ha dit...

moltes,moltes,moltes felicitats,trocet de sa mare.el desitgem amb tot el carinyo del mon un feliç aniversari,ton pare,ta mare i el teu germá.
mamixula ,les convidaes que fagen falta,vos espere estes falles,o antes!!!

encarni ha dit...

rocio,tu no saps en la gent que estic...però si per ansernyarme me te que costar un café i un tros de torta lo que fatga falta.ja parlem.AH!!! xicotet que l'asunt no esta pa trons ji,ji,ji.

encarni ha dit...

un altra volta per açi,ji,ji,ji.
se me habia olvidat,si que es veritat que la meua filla ha fet 9 anys,com diu ana ha fet la comunió enguany.

ROSER ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPISIMA!!!

jacquie ha dit...

Moltes felicitats AINHOA, aspere que tingues un dia molt feliç i que pases un bon reinat en compañia de la teu familia.

dúlia ha dit...

Moltes felicitacions per a una fallera que estic segura que estarà a l'altura de les cirmcumstàncies. Que t'ho passes molt bé i que el president i la primera dama s'estiren un poquet en el regalet.

gatet ha dit...

Moltes feliçitatas en el dia del teu 9 aniversari de part de Ivan,Eric,Rober i Marie i que en complisques mols mes al costat dels teus.

Soni ha dit...

Hola Ainhoa, encara que un poc tard, FELIÇ 9 ANIVERSARI, espere t'ho passares molt bé el dia de la celebració i t'agraderen tots el regals. Besets.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.