divendres, 11 de setembre del 2009

¿ENS N'ANEM A DINOPOLIS?

¡Hola xuquerers! Només unes parauletes per a dir-vos que si voleu que fem unautobusà el dia 11 (diumenge) o 12 d'octubre (dilluns, festa) i ens n'anem a visitar el parc de dinopolis aneu passant la veu. Ho dic ara per anar passant-ho i veient com està l'assumpte i com a la setmana que ve no podré anar a la reunió perquè anem al MIM doncs us ho dic ací. Si alguna persona vol organitzar-ho i vol ajuda, pot comptar amb mi i si voleu que ho organitze jo ja us informe el dia 26. Ja em direu alguna cosa.
I també volia donar una idea: com les reunions del mes de setembre són minoritàries propose que no gastem encara els torns de colla fins el mes d'octubre. A la nostra colla no sé quan li toca però per exemple al divendres que ve no podem anar i total, van poques persones i s'ho poden apanyar sense colles. És només una idea. Ja m'informareu també de què us sembla.
Res més. Que passeu un bon cap de setmana.

3 comentaris:

gatet ha dit...

Hola Maite, a mi me pareix be,pero jo i la meua familia hem estat avans de les vacances,aixina que no aniriem pero estem oberts a anar a altres llocs.........

dúlia ha dit...

¡Hola Rober! Sóc Mayte-Dúlia i si tens alguna idea sobre on podríem anar serà benvinguda perquè estes excursions també fan falla. Ja parlem.

MADUIXANA ha dit...

HOLA A MI TAMBE EN SEMBLA BE UN ACTE MES PER FER FALLA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.