divendres, 18 de setembre del 2009

FALLERA MAJOR PER AL 2010


Ahir per la vesprada, al saló d'actes de 'aNjuntament va tindre lloc l'acte de Proclamació de la Fallera Major de Sueca (i festera) per a l'any 2010, així com la seua cort d'Honor.

L'elegida va ser la senyoreta Gema Bermejo i Falcó.

Es membre de la Falla Via del Materal i va ser presentada pal càrrec per l'associació Amics del Coet. Des de que la mateixa persona porta els dos càrrecs (i fins els dia que el de festera s'abolisca i quede sols el de Fallera Major del Sueca, per a tot.
Com en València. Algun dia.) pot ser presentada per qualsevol asociació local, sempre i quan siga fallera d'alguna comisió de Sueca el Perelló i el Mareny



En un sencill acte, fet conjuntament pel Secretari i la Vice-secretaria de la Junta, cosa que li donà més dinamisme i rapidesa, van ser presentades totes les noves xiques i se les va imposar la banda que les declara representants de les festes de Sueca per al 2010.

Així ja no cal ficar-los la banda de Festera i Cort d'Honor a la propera presentació de la Fallera Major de Sueca

4 comentaris:

rocio ha dit...

Que heu passeu molt be¡¡¡ Gemma enhorabona, ara a cumplir i pasar-teu el millor que pugues. De segur que la teua cunya Tania no se pert res, me la imagine...

Anònim ha dit...

no no noes pert res d res ayi estava fentme el video i la banda me la puxa xavi el xiket ems wapo d tots gema

MADUIXANA ha dit...

GEMA LA MEUA ENHORABONA I QUE TINGES UN REINAT MOL BO I DISFRUTAU AL MAXIM..

rojuel ha dit...

Moltes felicitats per a Gema i la seva cort d'honor, espere que disfruteu al màxim l'any que vos espera. Enhorabona!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.