dimarts, 22 de setembre del 2009

VAIG A SER TIA


Hola a tots xuquerets! ja feia temps que no hen deixava vore per el blog, pero esta noticia val la pena ¡¡¡ la meua cuanyada Eva i el meu germa Andres van a ser papis!!! o siga anem a ser un altre xuqueret o xuquereta ja vos informare. Estem tots super contets ja tenim ganes de voreli la careta pero per aixo encara queda pues li toca per a la semana fallera!!! i a que no sabeu qui va a ser la padrina, la meua germana Elsa que tambe esta loca de contenta, en fi ja anire donant mes informacio.

*ARTICLE DE LAURA ESTEVE

13 comentaris:

encarni ha dit...

enhorabona als futurs papis,i a tota la familia per les dos parts,a la padrina i a tu laura que ja se te nota la emoció de ser tia.ENHORABONA A TOTS.

rojuel ha dit...

Moltes felicitats per als futurs papàs i com no a la resta de la familia. Que convoi!! I si ara ja el teniu espereu a vore-li la careta... Lo dit, enhorabona a tots.

rocio ha dit...

Mayte faenera que l'article estaba preparat per a demà, amb foto i tot¡¡

Bo familia, moltes felicitats, es el primer xurumbel i com en totes les cases es el que mes comboi fa.

Enhorabona, sobretot a Eva i Forum¡¡

MAYTE ha dit...

AIIIIIIIIII, PERDON ROCIO, CAMBIALO PER QUE JO NO PODIA POSAR LES FOTOS , HO SENC

rocio ha dit...

No passa res, però cambiar-lo no perque els comentaris es borrarien, he posat la foto asi i l'altre le borrat.

Acepta les condicions que hi han el la finestra on entres per pujar les fotos i ja te deixara, a mi em passaba el mateix

Esther ha dit...

Enhorabona papis!!!!!!!!!! i com no a la padrina que li fa una il·lusió increïble.

mayte ha dit...

enhorabona papis, i com no a les ties

jacquie ha dit...

moltes felicitas, a tota la familia en especial a isos pares primerenc.io ja eusabia, perque la iaia mabia informat i perset esta molt contenta i ja esta comprant cosetes, pa el bebe

jacquie ha dit...

moltes felicitas, a tota la familia en especial a isos pares primerenc.io ja eusabia, perque la iaia mabia informat i perset esta molt contenta i ja esta comprant cosetes, pa el bebe

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA AL DOS, ARA A CUIDARSE I COM ALTRES FALLERES TENS QUE VINDRE AL CASAL PER A QUE VAJA ACOSTUMBRANSE A LA MARCHA FALLERA.

dúlia ha dit...

Enhorabona a la parella i, per extensió, a les dos famílies. Que vaja tot en bé i xiquets al món, que això és molta alegria.

elsa ha dit...

Hola a tots!!!!soc la padrina de la criatura!!!!!Estic molt comboia.Bueno,donar la enhorabona al meu germa i a la meua cuña de tot cor i tinc que dir-los que si,que tinc que malcriar moltisim al meu fillol o fillola que encara no se sap.

Carmen ha dit...

Hola Laura¡¡
Enhorabona a Eva i Andrés i també a les respectives families¡¡ Ja els felicitarem en persona, ja fa temps que no els he vist. Enhorabona també a Elsa, la padrina, segur que eixira el futur nebodet o nebodeta als playbacks...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.