dimarts, 22 de setembre del 2009

3º MITJA MARATO



Com no Aquest any tampoc podíem faltar a contribuir en l'esport Sueca amb la 3ª MITJA MARATÓ CIUTAT DE SUECA FALLA VIA MATERAL, el recorregut canvia una mica, segons fons internes, hi haurà més recorregut pel poble i una gran novetat l'eixida es realitzarà en un lloc diferent al de les dos anteriors edicions al igual que el dia i l’ hora es realitzarà el dissabte dia 3 d'octubre a les 17:00h, aprofitat que es el últim dia amb l’horari d'estiu solar, aquest dia canviaran l'hora en la matinada del dissabte al diumenge.

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

JO CONEC A MES DE UN QUE JA ESTA APUNTA, I QUE PORTA TOT L´ESTIU PREPARANSE, NIA QUE APOYAR A TOTS ELS PARTICIPANS, NO MES DESITGE QUE L´ORATGE ACOMPANYE
ANIMO

rocio ha dit...

Ale xiques el dia 3 fer-se el cafenet i a vore'ls correr o el mes atleta a participar.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.