dimecres, 18 de febrer del 2009

SOPAR FALLERES MAJORS 2008-09


. El passat dia 11 de febrer feren un sopar de falleres majors any 2008-2009 (hi havien dels dos anys), que duiem organissant feia un mes aproximadament.


Tot comença en la gala que la falla Cervantes organissa per a cel.lebrar el seu 50 aniversari en la sala cancela. En la meua taula estava la fallera major de tro i flama i en va comentar que no coneixia a ninguna fallera major de Sueca i clar no feia falta parlar mes...¿per que organissem un soparet i aixi ens coneguem? pues sols falta un espenteta per anar de festa jejeje.


Cuan comensa el ball jo liu ball jo liu vaix comentar a la fallera major de la 18 de juliol i en contesta que si que era una idea molt bona...i aixi cubateta amunt, risetes, comentaris.. feren un ruedo de falleres majors de totes les falles en un moment que no ens aclariem que jo no puc eixe dia, que jo eixe dia ansenye el traje..ens costa deu i ajuda per a posar-nos de acuedo en una fecha pero al final heu conseguirem.


Va ser un sopar super agradable totes parlant de lo emosionant de les presentacions, de les seues anecdotes, en ferem fotos, ens riguerem molt en el bocadillo de xoriço ehh Isabel!.


I lo millor de tot en que hi hague molta armonia com si ens coneguerem de tota la vida, encara que jo coneixia a moltes perque soc la unica que ha tingut la sort de repetir la experiencia, i ja hem quedat per a altra soparet aso en un no parar!
.
*ARTICLE DE LAURA ESTEVE

P.D: La resta de les fotos estan en l'album 2

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ve que ens ho passarem, AH Laura? pues el dia 27 millor, espere que esta amistat siga per a sempre.
¡VISCA LES FALLERES MAJORS DEL XORISO!

Anònim ha dit...

M'agrada vore que feu reunions amb gent de diferents falles i que s'ho passeu tan bé perquè de vegades creem disputes i polèmiques entre diferents comissions en molt poca substància quan realment quan ens coneixem personalment veiem que els tòpics moltes vegades són mentira i que el tracte de tu a tu és de categoria. La veritat és que tinc el gust de conéixer a unes quantes de les de la foto i m'ho crec que s'ho passareu de lo més bé.

rocio ha dit...

Coincidix amb Dulia, cada vegada tenim mes contacte amb les altres comissions, es de profit, ja que es trauen diferents puns de vista, i maneres de fer les cosses.

Gracies Laura per l'article.
A totes les falleres majors, que tingau bones festes falleres, segurament vos vores per les cercaviles i pot ser ens deixem vore per algun cau.

Anònim ha dit...

que bé eixa actitud es el que s'ha de tindre, molt bé per estes xiques ara a seguir a vore si la germanor de les comissions es pot viure durant tot l'any, moltes felicitas a totes les falleres majors

rojuel ha dit...

Jo també crec que és una gran idea tenir contacte amb la resta de comissions, d'una banda t'ho passes be i d'altra coneixes formes diferents de veure les coses i de viure la festa fallera.

Moltes felicitats a totes les FM, els desitjem un any inoblidable. I gràcies, com no, a Laura per l'article i les fotos

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOTES LE FALLERES MAJORS, SOU UN CLAR EJEMPLE DE LO QUE TOTS VOLEM GERMANOR ENTRE TOTES LES COMISIONS I FALLERS SOBRE TOT.

Anònim ha dit...

en hora bona per organisar un sopar com este, a par de fer mes piña en els atres falles es una bona ocasio per a relacionace en les falleres del perello i del mareyn que veguem en poques voltes. Gracies per el article Laura, en hora bona.

Anònim ha dit...

GRACIES A TOTES PER ORGANITZAR AQUEST SOPARA ENS HO PASSAREM MOLT BE, PERÒ AL DIA 27 QUE SERÀ DIVENDRES, ENCARA SERA MILLOR.
VISCA LES FALLERES MAJORS I LES SEUES COMISSIONS.

Anònim ha dit...

Eh xicones que pensabeu que no anava a contestar!!! (he tingut un poc de faena).
La veritat es que ens heu pasarem molt be i apart aixi ens coneguem mes, ara el dia 27 ens heu pasarem de lujo.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.