dilluns, 16 de febrer del 2009

SOBRE LA REUNIÓ DEL "VIERNES 13"

¡Hola! Ja estem ací una altra setmana. Sobre la reunió del divendres 13 dir en primer lloc que va ser quasi multitudinària i molt intensa. Intentaré resumir-la perquè sinó m'enrotlle com les persianes i s'avorriu llegint. Crec que digueren el següent:
1. Sobre la cavalcada explicàrem el tema i el pròxim divendres s'apuntarà la gent a les disfresses que considere oportunes per si voleu anant fent-les (si no voleu no passa res, que encara quedarà una setmana completa).
2. Explicaren la normativa nova durant les despertades que és que alguna persona de la falla haurà d'anar darrere de la despertà per a controlar que no es quede cap coet que puga resultar perillós.
3. S'apuntà la gent per a estar en la barra per al truc (que a la fi les 12 h de truc resultaren ser les 14 h de truc però açò és tema d'un altre article).
4. Continuà apuntant-se gent per als fallers d'honor. Si hi ha alguna persona que vulga anar i encara no s'haja apuntat al divendres que ve té l'última oportunitat. Ho dic perquè farem el menjar el més ajustat possible als que estiguen apuntats perquè com va individualment esperem que ni sobre ni falte.
5. Al pròxim divendres faran falta moltes mans perquè hem de deixar a punt les taules per al sopar de l'endemà ja que serà el dia de les paelles i de matí no trobarem a ningú (amb raó, clar) i, ademés, s'haurà d'ultimar tot allò referent al cotxe del rally.
6. Al divendres que ve li toca colla a Julián, Xulo, Pilar, Romeu, Carmen, Cubi, Laura, Abel, Carla...
Si se m'oblida alguna cosa ja aniré informant-vos conforme passe la setmana. I si voleu preguntar-me qualsevol dubte, aprofiteu el blog. Que tingau un bon dimarts.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No crec que siga tema per un altre article que les 12 hores de truc s'allargaren un poc, perque la gent va jugar molt relaxada i agafaren un poc mes de temps per a esmorçar i dinar del que tocaba. Pense que l'article deuria de ser per explicar l'experiencia i contar a les persones que no van asistir que el campeonat va ser tot un exit,i que ens heu vam pasar molt be. I per a donar les gracies als organitzadors i a la gent que els va ajudar.

Mayte ha dit...

mira anonim, crec que el que volia dir Dulia i jo pense igual es que el tema del truc no es el tema del temps que es va allargar, si no per que crec que es un tema per a fer un article per a ell sol, i comentar tot un poc , el esmorçar ,el dinar, les parelles, els guanyadors,amb fotos inclusives, i suposadament espere que algu ens passe l´informacio, o millor dit, algu dels organitzadors,participans o qui ho va viure, que ens ho pase i si volen ho publiquem, ja sabeu que estem oberts a tot tipus d´articles de qualsevol faller, nosaltres no discriminem a ningu.
Esperem article amb fotos

morales ha dit...

Les fotos crec que les va fer Vero en la camera de Laura, si no menganye. Una cosa, no eu fet un popurri en la colla del divendres? em pareix que hi han membres de dos colles!jejeje.

rocio ha dit...

Sí ens farà falta gent al divendres per acabar el cotxe del rally, mes que res homens per posar el cotxe en marxa i montar l'estructura damunt.

Pili si veus el comentari dis-me si David te enconter la bateria per al cotxe, crec que Cuenca va parlar amb ell.

Ja tenim a la pagina del blog l'escut de la falla que ens la passat Gemmeta i l'ordre de les mascletades de l'Amic FEp, gracies als dos.

Anònim ha dit...

Mayte m'has llevat la faena d'aclarir això de l'article, tu ho has entés perfectament. I també se m'havia oblidat dir que Aïda digué que este dimecres hi haurà una reunió per a parlar de les disfresses dels xiquets per a la cavalcada. És a les 21'30 en el casal, moltes mares m'han comentat que és molt tard però si poguera anar almenys una de cada colla i informar a les altres... No ho sé, s'ho organitzeu com millor cregueu.

Anònim ha dit...

Respecte al que diu Javier sobre les colles, no ho havia entés però ara, al tornar-ho a llegir ja sé el que vol dir. Sí, hi ha gent de dos colles perquè part d'una de les colles s'integrà en l'altra i ademés crec que ara ja som molts en les reunions i aixina la faena està més repartida.

morales ha dit...

molt be Dulia, ja ho tinc clar, eres un crak!

MADUIXANA ha dit...

BUENO XIQUETS NO HE POGUT FINA ARA ENTRAR EN MES TRANQUILITAT, VULL AGRAIR A DULIA EL COMENTARI DE QUE AÏDA T´HE QUE ESTAR DEMA DIMECRES A LES 21.30 EU SENC MOLT PERO MES PRONTE NO PODEM FER-HO PERQUE SABEU QUE SENSE VOLER LA COSA ES FA LLARGA I DESPRES TENIM UN ALTRE ASUNT I NO NIAN MES HORES EU SENC MOLT, DE TOTES MANERES EL DIVENDRES TAMBE TINDREU A AÏDA COM SEMPRE A PARTIR DE LES 20.30 DALT O BAIG PER A COBRAR TOT LO DE LA COMISSIO INFANTIL I TAMBE ACLARIR ALGUN DUBTE, I JO SI NO PASA RES UNA MIQUETA MES TART, MES BE CAP LES 21 DE LA NIT, LA QUE DEMA NO PUGA VINDRE AL DIVENDRES MES, GRASIES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.