dissabte, 7 de febrer del 2009

INAGURACIO DE L´EXPOSICIO DEL NINOT A VALENCIA


FALLES 2009


EL DISSABTE 7 DE FEBRER , A LES 12 DEL MIG DIA ,

ES FARA LA PRESENTACIO AL PUBLIC EN GENERAL PER A QUE TOT EL MON PUGA GAUDIR DE TANTS NINOTS QUE OPTEN PER A LLIURARSE DE LES FLAMES DEL ANY 2009.


ESTAN AMB UNA GRAN CARPA DE 1.750 METRES CUUADRATS, ON ESTARAN UBICA A L´EXPLANA DE NUEVO CENTRO.

4 comentaris:

Mayte ha dit...

jo pense anar a veure´l , val la pena

MADUIXANA ha dit...

MAITE A TU QUE NO EL CONTERES EH! I QUE JO M´HANTERE, JAJAJA, EI COLLI ES QUE NO EL PERTS RES, QUE XIQUETA, BUENO PUES JA ENS CONTARAS ALS QUE PER EL MOMENT NO PODEM ANAR QUE EL PAREIG L´EXPOSISIO, I AL MENG EN FAREM L´ILUSIO DE HABER ESTAT AHI, GRACIES GUAPA

Anònim ha dit...

Aixó faltaba Mayte, que tu no anares a voreu, el ficarien falta. Xe i fas be, jo que poguera rodar tant com tu. Je eu contarás a la "ueb" nostra com anat. Hola Maduixana bon día.

MADUIXANA ha dit...

BON DIA MARTI, JAJAJA, EN UNA MIQUETA DE RETRAS, PUES JO NO MES ENTRE CUANT EN FAS EL CAFENET I COM PODRAS VORE HUI HE TINGUT UNA MIQUETA DE FAENA, I EN CONTER DE FERMOS UN "CERVERO" QUE SERIA LO MES INDICAT A ESTES HORES, ENS EM FET EL CAFENET, JA GELAT CLAR.....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.