dimarts, 17 de febrer del 2009

RESULTAT DEL 11É CONCURS DE SAINET

La falla del Mercat ha estat enguany la gran triomfadora del Concurs de Sainets Bernat i Baldoví.
Anit es lliuraren els premis del certamen en el transcurs d'una gala que poc tingué que envejar a la dels Goya o els Oscar.

El Nel·lo a la millor obra fou per a la falla del Mercat per "Sempre la sogra".

A més, esta comissió fallera també va obtindre el Nel·lo al millor actor, que va anar a parar a Antoni Benedito.
El segon premi va ser per a la falla El Portal, altra de les comissions protagonistes de la nit en fer-se amb dos estatuetes.


I és que la fallera Carmen Pedrós fou triada com la millor actriu del certamen de 2009.

El tercer premi a l'obra fou per al grup de teatre de la falla Verge de Sales.
Durant la vetlada també es lliuraren els premis del concurs de poesia satírica i del de redacció de sainets, que recaigueren en Daniel Claver i Josep de la Torre respectivament

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Només afegir a l'article que la falla Sucro guanyà el quart premi de sainets i que també hi hagueren nominats com en els oscars però com no m'enrecorde al 100% del nom dels huit nominats preferisc no dir-ne cap per a no clavar la pata. Si algú té un interés especial li ho mire i us ho dic. O millor encara, faré un article sobre el concurs de sainets i sobre la meua experiència com a jurat (moltes coses vull fer, ara voràs fins on arribe). Aprofite per a felicitar als guanyadors i per a animar als no guanyadors a continuar presentant-se encara que no guanyen res.

rocio ha dit...

Enhorabona a tots els premiats i als participants.
Dulia si pots informar-nos millor, però sino pots tranquila.

MADUIXANA ha dit...

GRACIES DULIA PER LA TEUA INFORMACIÓ I COM NO DONAR A TOTS LA MEUA ENHORABONA, ENCARA QUE SE QUE TOTS SEU MEREIXEN, PER EL TREBALL I EL ESFORÇ QUE DUR A LA FI UN SAINET

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.