dijous, 5 de febrer del 2009

DE qui es hui l´aniversariiiiii.......




No es penseu que es Sant Josep, no..., ni ningun xafaet que ha volgut boiquetejar-nos les nostres banderes, si no ,nada mas ni nada menos que nostre ben volgut PASCUAL , "" PASKI "", pa los amigos,ejejej.


Ell es fa de voler , es gran faller , gran persona i gran pensador de disfresses , jejejeje, en aço nomes vuic fer al.lusio en tant que es calfa el cap per a sorprendrens per a les disfresses del cau, i mira que ho conseguix, de fet ni la seua dona ho endevina fins a l´ultim moment.


L´any passat ens va tindre fins l´ultim moment amb l´intriga i de repent ens apareix amb la bicicleta del senyor !ESMOLADOR", xeeee, mare meua que al cau fins nostre alcalde el senyor BALDO , es va fer fotos amb ell.




Bueno , hi ha que coneixer, val la pena.


Des d´açi , la falla i la colla et desitjem un :





BON ANIVERSARI PASKI

11 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

PASKI MOLTES FELICITATS, EL MAL QUE HUI NO EM COICIDIT COM MOLS MATINS A VORE SI DEMA EL VEC I EL FELICITE EN PERSONA, PERO DE TOTES FORMES TEU DESITGE DESDE ACI I QUE EU CELEBRES EN TOTS EL TEUS, I AL IGUAL QUE LI VAIG DIR A JASMINA, DISFRUTEU ENGUANY QUE AL QUE VE JA EN SEREU MES I LA COSA CAMBIARA, JAJAJA, MOLS BESETS

morales ha dit...

felicitats alemanot!!!

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS PASKI.

DE PARTR DE ALY I TAMARIT

rocio ha dit...

Felicitats Paski¡¡¡ ara ja Pascual, perque Paski serà la perleta que ve en cami.

Que passes bon dia, i a vore si ja vens per el casal, que entre nadals, tiraes i cabiles... no el veiem el pel, bueno ni quant vens tampoc, jjajaja es un brometa.

Eva ha dit...

Ai Rocio que mala que eres......

Moltes felicitats xaval!!! Ja estas fente major d´asi no res ja eres pare i tot....mare meua!!
be lo dit que passes molt bon dia junt la teua prenyaeta..
bessets

Anònim ha dit...

Ei gracies a tots per enrecordar-se de mi. Enguany continuare sorprenguent-vos en els meus disfrasos, estic per disfrasarme de la baldo prenyaeta, ja,ja...
Al divendres ja em besareu totes que per escrit no es prou...

Mayte ha dit...

NO M´ESTRANYARA QUE ENS TORNES HA SORPRENDRE, PERO NO SERA DE LA BALDO PRENYAETA SI NO , NO ENS BIO HAGUERES DIT,JJIJIJIJIJ

EN FI SR.PASCUAL ESPERE QUE T´HAJA AGRADAT LA FELICITACIO, QUE TEU PASES D´ALLO MES BE,QUE LA BALDO ET FAÇA MOLT BON REGAL, I A DISFRUTAR DEL QUE EL QUEDA COM A NOVENÇA, PER QUE D´ARA ENDAVANT TINDREM QUE PARLARTE DE VOSTE,JEJEJEJEEJ....

BON ANIVERSARI

Anònim ha dit...

Felicitats pascual,de part de jacquie y Ramon, que pases un bon dia tu y la teua "BARIGUITAS", persert,heres ACUARIO com yo.

rojuel ha dit...

Vaig en un poc de retràs, però ahi va: espere que passares un gran dia i que et feren molts regalets. Segur que ens tornes a sorprendre en les disfresses, sempre ho fas. Be, xicon, per molts anys!!

Anònim ha dit...

mOLTES FELICITATS ALEMANOT! eres un crac i un figura. Espere que cumplixques molts any mes i quel regalen molts regalets, encara que el millor regalet encara esperará un poquet, no?. Felicitats per el aniversari i per la próxima paternitat.

Anònim ha dit...

Amb prou de retras pero FELISTATS.Espere k hages pasat un bon dia amb la teua gordi i sobretot segur k el millor regal esta per vindre.A vorem enke mos sorprens akest any en la cavalcada.MOLTES FELISITATS.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.