dilluns, 2 de febrer del 2009

ESTEM D'ANIVERSARI



El dia 2 de febrer, és a dir avui, és l’aniversari d'una fallera de les bones, de les que està en tot, dona de gran tradició fallera i de gran estima en la nostra comissió. Avui compleix anyets Jackeline Mas i Frutos, Jacky vamos, una de les asidues de l'inserso (en carinyo) al blog.
Des d’aci volem desitjar-li, en nom de la colla i de tota la comissió
MOLTISSIMES FELICITATS!!

29 comentaris:

Anònim ha dit...

moltes felicitats jackie¡¡¡ q els disfutes en salut i rodeja dels teus¡ ah i q no falten els regalets tampoc....

rocio ha dit...

Ja voldrien tots tindre un inserso com el nostre,amb ixa vitalitat i ganes de fer cosses i acudir a totes les festes.
Fanny hui te toca currar-te el dia¡¡¡ Moltes Felicitats Jackie¡¡

Anònim ha dit...

OLE, OLE, OLE, que “taitantos” més ben duts i amb quin alegria. Quantes voldríem ja semblar-li al inserso!!. Moltes felicitats Jackie, i també moltes felicitats per a la teua mare, i per al teu fill.

Anònim ha dit...

moltes felicitats i que tingues mols regalets

Anònim ha dit...

Felicitats en el seu aniversari per a la nostra ¿fardera? més moderna. Espere que complisques anys plena d'il.lusió i que la teua família et mime, encara que només siga hui. I, per suposat, que en complisques molt més amb bona salut.
Per cert, Soni, (Jaquie perdona que aprofite este espai) a vore si lliges els mails o si els lliges, a vore si me'n contestes algun guapa, que la xiqueta de Vero anirè a prendre la comunió i encara no la coneixeré.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS JAQUI PUES ESTIC MOL SEGURA QUE JA HABEU CELEBRAT EN EL CAMP TOTS JUNTS, I NO MES EL PUC DIR QUE SOM COM ELS BONS VINS,CUANT MES TEMPS TENEN ESTAN MIJOR I MES BONS, I EIXA ALEGRIA QUE TAN EL CARACTERISSA NO CAMBIE MAI EN AL VIDA,,,, AMUNT INSERSO,JAJAJAJA,,,, EN DEUS UN XUPITO SENSE ALCOHOL.

MOLS BESETS GUAPISSIMA

Anònim ha dit...

ai vieja!!!tu si que vales?ja el pensaves que me avia olvidat eh?moltisimes felisitats.el regalet ja vindra.

Anònim ha dit...

felisitats per eixes dos cairetes que acabes de cromprar que eu pases molt be en tots es teus.
lo de les cairetes bol dir que encauen 44 ya es una bona edad per ha comportarmos i no fer animalades

Anònim ha dit...

Maduixana ¿sense alcohol? ¿estàs també esperant la cigonya? i els Pelayos tenen tota la raó del món, a vore si ja ho teniu bé de fer animalades (ai mare, encara com no puc sentir a la Pelaya el que estarà dient-me)

Anònim ha dit...

Moltes felicitats,(de la filla adoptiva) Els anys et senten molt be. Te toca conviadar-nos a una ronda de xupitos pero pa tu sense alcohol que despres dius animalaes, jajajaja. Molts besos.

Anònim ha dit...

ai mare les meues xiques iii xicssss,que comisio mes vona tinc,vuic donar les gracies a tots aquells que ui s'han enrocordat de mi.a la pelaya i pelayo dir que no son 44 que en son 34,a la maduixes tens rao som com vi,a la filla adoptiva ya vindra el xupito i a soni, pili,dulia,rocio,angeles,ect gracies per tot.aprofite este mensatge per donar les gracies per estos ultims anys per el apollo que e recivit tant jo com la meua familia en temps difisils iiii xiketes ke ja ve lo vo.grasies a tots.¡¡¡¡¡¡al xupito!!!!!!!!!.

Anònim ha dit...

pd:ooooooosssssstttttiiiiccccc ja pareix el meu cunyat.

ROSER ha dit...

MOLTES FELICITATS JACQUIE!!AH PUES PA FER 2CADIRETES ESTAN MOLT BEN DUTES!!

Anònim ha dit...

Hola Jacky, que vols que el diga que tu no saps, de part de la meua familia moltes felicitats, i que et volem molt i que no canvies de com eres, espere que el primo el porte un bon regalet.

Mayte ha dit...

bon aniversari , fardera,jijijiji
A pasar-ho be o millor dit molt be, que et pelnend e regalitos i com no , la combidaetapendent es queda, aquets divendres no vaig , ehh, que curre... pero a l´altre no t´escaparas
Bon dia w`pa

Anònim ha dit...

moltes felicitas,,que tinges molta salud i mols anys per disfrutarles aa i menos de crisis que es molt important eeeee .. au un abras

Mayte ha dit...

HOMBRE LA FAMILIA CUENCA ENS TORNA A VISITAR PER LA WEB,JIJIJIJI
JA ERA HORA JA.....

Anònim ha dit...

moltes felicitata en el teu aniversari.
Un beset molt fort .

ELI Y TINO

Eva ha dit...

Moltes Felicitats!!! Bueno amb un poquet de retras i damunt ja t´han dit tantes coses bones ... vamos que arribe tart a tot. Lo dit,Moltes felicitats i que sueguixques amb tanta alegria i rodeja de tanta gent que et vol.

Anònim ha dit...

moltes feliçitats jacky jo si q eu he fet en retras pero el desitge lo millor per a tu de part de la meua famili, aunque crec q ja el cantaren algo per telefono no?i q cumplas muchos masssss........i jo q eu vega

Anònim ha dit...

MOLTISIMEESSSS FELICIITATSS...

bueno esperem k tabaxen fet mols regalets wapa,,,

bueno xau besets jacky....

Anònim ha dit...

AAAAAAiiiiiiiii cunyaeta, moltes felicitatssssss, perdona per el retard pero a sigut per causes ajenes a la meua voluntat. De totes maneres el desitje de manera informática a traves del blog, personalment ja te feliciti el diumenge, i desitge que cumplixques mols anys mes, moltisims mes (sería bonico tu que has conegut naixer la 1 rèpública que conegueres tambe a fons el segle futurista XXII). De part de teua germana, de la teua nebodeta Àngela i de l' altra nebodeta teua Helena i de mi moltes felicitatssssss. Que sigues tan alegre i jovial com ara. Ah Jacki, aprofite per a demanarte un favor, a vore si pots aguantarme el dissabte a les menudes, encara que no pugues anar a la casa del jubilado a jugar al bingo. Val? gracies per adelantat. FELICITATS

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Jacki, en un poc de retras!!! i la veritat es que ya no me queda res per dir-te ja t'ho han dit tot! un beset.

Anònim ha dit...

Moltisimes felisitats Jackie.Jo de major vuic ser com tu aunke per aixo encara me falten mooooooooltssss anys.En fi espere aplegar al inserso tan wuapa com tu i amb eixe somriure k te caracteritza.BESETS DE TOTA LA FAMILIA.

rocio ha dit...

Virgi tu aquest any eres ja cadete, o encara estas en la infantil en companyia de la teua filla? jaajaja

Anònim ha dit...

Jajajajaja Rocio clarament estic encara en infantil.Eixa pregunta sobraba.Pero no puc deixar a part a la colla de IBIZA i per aixo menjunte amb elles.

Anònim ha dit...

virgi, virgi, tagra la mala vida, pues tu ya vas acostante un ascalo mes al INSERSO, yyyyyy Rocio a IBIZA, gracies per la felisitacio.

Anònim ha dit...

AAAAAAIIIII cunat, que vols que tediga, pues clar que si, yo enquede a les chiques este disabte, y tu tembas a la reunio dels matalaps a BENIDORM. "CON RECUERDOS DE TU CUÑAAAAAAAAA". Que tastima molt.

Anònim ha dit...

Aiiiii, cunyaeta, jo tambe t´estime molt, pero a reunions de matalaps, mantes i tot aixó encara no he anat mai. No eu descarte el anar pero en un futur, molt llunya,quand tinga 70 anys per lo meins. De totes maneres gracies i felicitats de nou, cunyaeta.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.