dimarts, 24 de febrer del 2009

AVIS cavalcada infantil

Per favor, per arreplegar els que ja tenim apuntants en la llista de xiquets que volen eixir en la cabalgata infantil del proper diumenge 1 de març podrán fer-ho este dimecres a partir de les 21.30 hores en el casal, eixirem per xiquet a 3€, a mes sin algú encara no s´ha puntat, eixe mateix dia podrá fer i arreplegar-ho el divendres en el casal. Es ficara un cartell en la mateixa porta del casal, per informar-ho tot inclus l´hora que tenim que eixir el mateix diumenge.

Demanem desde açi la mateixa colaboracio de tots el pares que en el moment del desfile respetarem que els xiquets anarem asoles el any pasat i que segur que enguany sera igual.

Moltes grasies a tots

1 comentari:

MADUIXANA ha dit...

PERO FAVOR ALGÚ PODRIA DIRME EL HORA D´EIXIDA PER AL DIUMENGE, I AIXINA PODER INFORMAR AL XIQUETS GRACIES.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.