dimarts, 24 de febrer del 2009

Que be heu passarem al ral.ly¡¡




El diumenge ens ajuntarem una quadrilleta a les 8 del mati per a disfressar-nos, agafarem el cotxe que ja el teníem a punt del dia anterior i ens enfilarem cap als porxets.


Allí li férem els últims remats i ens esperarem a que passara el jurat per mostrar-li la representació que portàvem preparada.

La nostra idea eren les olimpiades del futur, la qual l'enfocarem a les famoses maquinetes com la nintendo, wiii.... Prepararem una super TV i una super Wii on els cadets vestits de futbolistes i tennistes representaven els ninotets del joc dins la pantalla de la TV i nosaltres disfressades del futur érem les que competíem contra ells amb el super comandament.

Quina va ser la nostra sorpresa, que tocaren les 10 i el ral.ly va començar sense haver-li exposat a ningun membre de la JLF la nostra idea, es a dir la TV i la Wii sense nosaltres no acabava d'entendres.

Nosaltres pensàvem que es puntuava el conjunt de cotxe i disfressa, per lo que esperàvem tindre possibilitats d'acsedir algun premi, però NO, sols es valora el cotxe i ahí si que no podem competir amb altres comissions que seu curren molt, tenen molta gent i un bon pressupost, però nosaltres sols tenim imaginació, poca gent i menys diners.


Sense afectar-nos la feta del cotxe, començarem el ral.ly i ens posarem a participar, correguents d'ací cap allà (sense cotxe perquè ningú volia agarrar-lo com forme estan hui en dia les denuncies per beure) buscant i demanant, fins que arribarem a la fi.

Va ser molt divertit, encara que ficaríem alguna millora com: mes proves de participar al lloc dels controls, ja que anar i ensenyar el que duguem i tornar a moure es prou gelat, per exemple les proves com la del hula-hop o el balls de la natació son mes divertides.

Ara ja per acabar sols falta agrair d'ajuda als xics de la "puesta a punto" del cotxe, als artistes de la TV i Wii, als participants, tant majors com cadets, i als que ens deixaren els objectes i les fotos per a les proves.
Un any mes podem dir que em participat, i ens em endut el millor premi: PASSAR-HO BE¡¡¡








6 comentaris:

Esther ha dit...

ROCIO TENS TOTA LA RAÓ DEL MÓN, ENS ENDUGUÉREM EL MILLOR PREMI!!!!!!!! JO M´HO PASSÍ DE LUJO, JA NO M´ENRECORDAVA QUE AL RALLY ENS REIEM TANT. SI NO PASSA RES JO A L´ANY QUE VE, TB PARTICIPE.JEJEJE!!!!!!!!! MOLT GUAY EL DIA DEL DIUMENGE.

rocio ha dit...

Hola Esther, la MAyte tambe esta fent comentaris ara, que esteu currant?

Molt be mos heu passarem, i ara m'estic enrecordant quant anavem cap al cau amb el cotxe, jajaja
ficarem els aros tan als que anaben enganxant-se amb tots el fils, fins que els aros es trencaren i una quadrilla de xiques de la Cervantes xillant-mos, pero nosaltres pensabem que ens saludabem, jajaja

Anònim ha dit...

jo vaig vore a uns quants nadadors o eres nadadores? jaja que bo per favor, si es que eixe es el tema el pasar-ho bé no hi ha més

Anònim ha dit...

Donar la henorabona als participans del rally, aspere que seu pasareu molt be lo important es aiso.

Anònim ha dit...

Desde luego guanyar no guanyarem res pero riuremos de lo mes!

MADUIXANA ha dit...

LO MIJOR ES PARTICIPAR I PASAR-HO BE, I VOSALTRES HABEU FET MOLT BE I TAMBE S´HABEU DIVERTIT MOLTISIM, MOLTES GRACIES PER LA VOSTRA REPRESENTACIO

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.