dilluns, 29 de setembre del 2008

TENIM NOVA XUQUERETA...

ALEJANDRA RUIZ RODA

El tio Juanet ens ha enviat una foto de la seua nova nebodeta per a que tots la pugen coneixer, ella es una fallereta mes de la Xuquer, com no...

Des d´açi donar-li l´enhorabona als pares , als iaios, i als tios, esperem que ens visiteu per açi i sobretot ens poseu al dia del aniversari per poder-vos felicitar .

Un bes i sobretot ENHORABONA

9 comentaris:

rojuel ha dit...

Ai que coseta més bonica!! Moltes felicitats a tota la familia. Ja tens el trage preparat, Lola?

dúlia ha dit...

Esta xiqueta està super-espabilada. No sé per què però crec que enguany la güela fardarà de néta en falles. L'enhorabona a tota la família.

MADUIXANA ha dit...

LA ENHORABONA A TOTA LA FAMILIA QUE DE SEGUR QUE NOS SOLS EL TIOS, SINO TAMBE EL IAIOS, JUIRAN A ESTA XIQUETA TAN ESPABILA I SIMPATICA...

Gemmeta ha dit...

Enhorabona a tota la familia!!!
I colli!! tio Juanet que pagat que estas, ehhh????

Mayte ha dit...

Enhorabona a tots , com ja ho he dit abans , Lola, ja tens feina per a les falles del 2009 i supose que tindras traje fet, no???
Nomes esperem que aras entres per açi i ens g
digues alguna coseta, per la iaia estara mes caldosa....
Bueno , lo dit enhorabona que de veritat si que es boniqueta

rocio ha dit...

que boniqueta¡¡¡ Felicitats per a la familia, i per a la comisio que tenim altra xuquereta

Anònim ha dit...

quina xiqueta més guapa, la enhorabona a tota la família, us desitge que gaudiu molt d'ella i que us done molta felicitat.

Anònim ha dit...

EU VIST QUINA PERLETA TENIM EN LA FAMILIA ? A QUE ES UNA CAÑA?, PUES ENCARA ES MES LISTA Y MES ESPAVILA.
BESETS DE LA TIA MARI

marti ha dit...

Felicitats i enhorabona a tota la familia. La veritat es que la xiqueta es una perla, menos mal que no li sembla a s´aguelo Juanito, jajajaja, no JUanito que es broma, que tu eres guapet. Lo dit, enhorabona per la ben vinguda i per lo bonica que es la xiqueta. Un abras i un besset ben fort de la familia Furió Mas per a la familia Roda Lucas i Ruiz.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.