dijous, 4 de setembre del 2008

I TORNEN LES REUNIONS

I TORNEN LES REUNIONS
És, veritablement, el millor de tota la setmana (incloent el concert de Bosé d'ahir, que ja sé que es quedà de categoria, però, mira, a mi em fa més il.lusió la reunió de demà), anar a la reunió dels divendres: anar un poquet prompte per a xarrar un poquet amb loteres, farderes i companyia, arreplegar el sopar que, no sé per quina estranya raó, sempre està més bo quan me'l menge allí que quan me'l menge en casa, encara que siga el mateix, el cigarret de després (mira, què voleu, cadascú té els vicis que pot), la xarradeta, la reunió pròpiament dita, el xupito de després, altra xarradeta, algun cotilleo i, cap a casa a dormir, que l'endemà s'ha de treballar.
En concret crec que no hi ha cap tema per a tractar però si hi haguera tampoc us el diria perquè si no us interessa no acudiu i quan més gent, millor (de vegades no però normalment, sí). De tota manera, jo em compromet a fer-vos un breu resum del que parlarem per tal que no esteu completament desconnectats si no podeu/voleu vindre.
I això és tot. A alguns ens veiem demà i a la resta, que vaja molt bé (als que ens veiem demà que també ens vaja bé ¿eh?).
Per cert, sóc Dúlia.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

LA REUNIO DE LA PRIMERA SEMANA DE SEPTEMBRE ES CON SIFORA EL TEU CUMPLE.ESPERAN A QUE PASE EL AGOST DESDE LA ULTIMA, QUE FEREM..I VOREMOS TOTS

Anònim ha dit...

BUENO DESPRES DE TANTES GANES DE REUNIÓ LA VERITAT NO SEMBLABA BON DIA PER A COMENSAR, PUES EN EL DIA DE AHIR I HUI NIABEN MOLTS ACONTESIMENS I PER LO TANT LA REUNIO AL FINAL NO SA FET, PERO DE TOTES MANERES, ASPEREM SENSE QUE PERGA NINGUN DETALL EL TEU ARTICLE DULIA, PUES LA VERITAT SIGA EL TIREM MOLT DE MENG

Anònim ha dit...

jo vaig vore la gent qu´anà a la primera reunió i eren pocs pero bonissims.

Anònim ha dit...

Buenojo voldria fer alguns comentaris sobre el blog de la falla.
En primer lloc escric aci perque no puc fero a altre lloc del blog que no sigua al apartat de comentaris,per tant es un bloc prou cutre salchichero,per no dir algo faxa ja que tot te que ser publicat per les senyoretes.No podrieu explicar al reste de la comisio com es fa?
Despres per continuar els temes que publiqueu son un femer i mes aborrits que una proceso de formigues coixes.Que no pasa res mes interesant? a fulanito li fa mal el pito,a menguanita la bacora i a sotanito l,almorrana etc etc...
Segau mes originals i si no teniu idees demaneu ajuda.
gracies

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.