dissabte, 6 de setembre del 2008

ARA JA NO PARARÉ



No patiu, és de broma. Només dos fotos més per practicar un poquet i hui ja ho deixe estar però un altre dia continuaré. Que vaja bé. Per cert, les fotos són d'Escòcia. Com podeu vore, el solet no ens acompanyà molt, però no ens va "aiguar" la festa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe que uay está Scotland. M´imagine que teu auras pasat molt be i jo m´alegre. A tenor del paisatge que bec en la foto que ens has mostrat Escosia deu de ser una passà. Fica mes fotos del viatge Duli(ara que saps haker informática)i disfrutarem tots un poquet de scosia des la distancia.

Anònim ha dit...

Vaig a buscar-ne més. Però si estàs interessat en vore paisatges espectaculars et passaré algunes d'Islàndia, que eixes sí que són per a perdre els sentits, les paraules i no sé ni què més dir. Ja ho voràs quan en pose algunes. Islàndia és una passada. És com si, afortunadament, la mà de l'home encara no s'haguera clavat en la naturalesa.

Anònim ha dit...

DULIA NO SIGUES MALA, I FINCAN ALGUNA ASI TAMBE, PER A QUE ELS DEMES LES PUGAN GAUDIR.....I EL PAISAJE MOLT GAY

Anònim ha dit...

COLLINS SON IGUAL QUE LES MEUES VACANCES PERO IGUAL.HEEEE

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.