divendres, 26 de setembre del 2008

AVUI ÉS DIVENDRES I 26 DE SETEMBRE

Per qué vos dic açò? Molt fácil, en primer lloc perquè els divendres hi ha reunió (a més a mmés avui és extraordinària ) i com vos diem totes les setmanes esperem vore-vos pel cau, i en segon lloc perquè és l’últim dia en què podeu adquirir els tickets d’agermanats 2008. Estarem al cau a partir de les 20.30 hores.




Vinga, són sols 16 eurets, de segur que ho passem be, i a més a més, recordeu que el possible benefici estarà destinat a l’Associació contra el Càncer (de segur que conegueu algun afectat i sabeu que aquesta associació realitza una gran llavor amb els malalts), a que espereu per a comprar-los?? S’ho aneu predre?!

Al fil d'açò dir-vos que s'ha creat també una fila 0, és a dir, un compte bancari per a que aquell que vullga col·laborar en aquesta associació de manera desinteresada i al marge de la participació o no en agermanats 2008, puga fer la seva aportació; tots els diners que s'arrepleguem ací aniran íntegrament a parar a d'ella.

I finalment vos avance la que serà la samarreta d'enguany, a mi personalment m'agrada més que la de l'any passat, que dieu?


Rojuel

2 comentaris:

anònim ha dit...

pues mira tu que be.....

rocio ha dit...

mes que el diseny de la samarreta, que m'agrada molt i aprofite per felicitat a San-Karrega per el seu disenyen, es el motiu per tíndrela.
El que l'adquirixca esta col.laborant en la festa fallera, en Agermanats, i sobretot amb el l'asociacio contra el cancer.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.