dilluns, 1 de setembre del 2008

DIA 1 DE SETEMBRE

Hui com la majoria de la gent, he tornat de vacances, he deixat rere els dies llargs, sense horaris, intentant pasar-ho be al mateix moment que descansant.

Ja vec que el blog no ha parat, que el cartell de “tancat per vacances” no ha fet falta i que sempre estaven els 4 blogers diaris i molt altres esporàdics.
Esta tasca es te que agraïr a la gent que ho ha fet possible, sé que es gratificant a la vegada que cansina, i més a l’estiu que no hi ha molta gent comentant, perquè visitant si, segur, jajajja

No és que estigua desfaenada el 1º dia de curro, es que Romeu m’envia un correu per felicitar hui l’aniversari a Oscar i Vero.

Desde el blog vos desitjem MOLTES FELICITATS¡¡¡

6 comentaris:

elsa ha dit...

Moltes felicitats als dos!!!!

Esther ha dit...

Moltíssimes felicitats als dos!!!!
Maduixana, t´has adormit???? Aquesta volta t´hem guanyat la mà, jejeje!!!!!! I a Cuenca tb.

Anònim ha dit...

PERDON PER EL RETRAS ,,MOLTES FELICITATS ALS DOS DE PART DE TOTS ELS CUENQUES ..I QUE SEGEU MOLT FELISOS

Anònim ha dit...

Moltes felicitats als dos, en un poc de retras!jejeje i que vos fajen molts regalets.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS ALS DOS, I PERDDONEU EL RETRAS, ES QUE ESTIC DE VACANSES, JAJAJAJA, FINS EL 15 DE SEPTEMBRE ASPERE QUE EN GUANYEU TOTS, BUENO DE TOT COR MOLTES FELICITATS ALS DOS....

Anònim ha dit...

Moltisimes felicitats als dos.Que sigau molt felisos en el dia del vostre aniversari.!!!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.