dijous, 18 de setembre del 2008

JA HI HA FALLERA MAJOR 2009


El passat dimarts va tenir lloc a l'Ajuntament de Sueca la elecció de la que serà Fallera Major i Festera Major de Sueca durant el proper exercici 2009. D'entre totes les candidates l'afortunada fou Yasmina Guarinos i Sanchez, que pertany a la comissió del Portal, de fet crec que és la fallera major eixint. Des d'aquestes línies li donem la més sincera enhorabona i li desitgem un regnat molt feliç, al igual que a la resta de membres de la cort d'honor, entre les quals es troben dos companyes de l'organització d'agermanats, Natalia i Raquel, que pertanyen a la comissió Verge de Sales.
Moltes felicitats a totes i que disfruteu al màxim el càrrec.



Rojuel

4 comentaris:

Amic fep ha dit...

Rojuel, fou la eixint el passat any... ella es la Fallera Major de 2006-2007

Mayte ha dit...

felicitats , i perdona a la ROjeta que encara no ha cambiat d´any, a mi tambe m´havia paregut que li s´habia passat,pero t´has donat conter abans,ejejjeje

Amic fep ha dit...

No hi ha que perdonar res, i menos a la Rojuel... jejejejejejejeje

Jo tambe me lie en tant de numero, 2005-2006, 2008-2009... i collo!!!!!

tindriem que parlar d'un any i prou, per eixemple, aquestes que son, les Falles del 2009?... pues les Falleres Majors, que siguen del 2009 i prou.

Anònim ha dit...

BUENO DESDE ASI TAMBE LI DONE LA MEUA ENHORABONA A YASMINA, PUES LA CONEC JA FA MOLS ANYS, JA QUE LA MEUA FILLA AÏDA ERA COMPANYERA DE GIMNASSIA RITMICA AMB ELLA, PER ESTE MOTIU I ALTRES MES DESITJE QUE TIENGA UN REINAT FABULOS, QUE DE SEGUR TANT ELLA COM ELS SEUS PARES ES DIFRUTARAN AL MAXIM, AL SER FALLEROS DELS QUE NO ES PERDEN RES I PARTISIPEN EN TOT.
BESSETS GUAPA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.