dimarts, 1 de desembre del 2009

Un éxit¡¡¡

Un any mes podem donar l'enhorabona a tot l'equip que han preparat el decorat de la presentacio a l'igual que a la gent que ha estat darrere, fent la feina que no es veu, per a que tot eixira perfecte.
Gràcies xuquerets, sou uns artistes!!!

13 comentaris:

rocio ha dit...

Si algu te fotos de la presentacio on estiguen les falleres majors que mos les envie per fer una article, o si algu te l'article tambè.
Contesteu-me perfa, gracies!!!

Mayte ha dit...

rociooooooooo, jo no tinc fotos, ni article...
pero esta xulissim, jo ne vist al facebook, de Inma, pujales d´ahi

INMA ha dit...

si agarreumen a mi que jo en tinc amunto
esque si les tinc que pasar al mail me costa molt

rocio ha dit...

Inma, Dulia ens va enviar un fum de fotos per correu, mos va dir que en ves de "adjuntar archivo" va posar "adjuntar foto" prova a vore que tal.

Desiree ha dit...

pues si son uns artistes.També hi ha que dir que va eixir molt be.A sobretot hi ha que agrair a les presentadores que apesar de que estaven molt nervioses ho feren de lujo.Grasies per tot.

MARIE ha dit...

en hora bona a tots en general,desde el escenari (que les seues hores costa de fer)espectacular,les cuatres presentadores, les organisadores,la gent de darrere del telo,les falleres valentes que se visten i com no els cuatres prota del mix.La peill de gallina se mos va pòsar al obrir el telo.De part de Romeu Andreu ole ole i ole.

dúlia ha dit...

Jo enguany em quedí dalt, que ja feia anys que no ho feia i no crec que ho torne a fer perquè una de les coses més boniques per a mi és quan s'obri el teló i es veu el decorat i les falleres i des d'allí dalt això t'ho perds. De tota manera, es quedà molt bé i el ball, també.

mamixula ha dit...

Encarniiiiiii!!!!!estas morta o que???

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA A ROMEU I A TOT EL EQUIP QUE LI VA AJUDAR A FER ESTA OBRA D´ART, A LES PRESENTADORES, AJUNDANTS, ORGANITZADORES, FALLERES I FALLERS MAJORES I MENUTS, SOBRE TOT MENUTS, QUE SON ELS QUE EN GRAN MESURA FEREN ACTE DE PRESENCIA, EN FI A TOTS QUE D´UNA MANERA DESINTERESA FA D´AQUEST ACTE EN PORTE ENDAVANT, I COM NO A TOTS EL FAMILIARS QUE ENS FAN COSTAT TAMBE, ES QUEDA SUPER XULOOOOOOOOOOOOO, SI FICAREN PREMI A ESTE ACTE TINDRIEM EL PRIMER SERGUR

rocio ha dit...

Desi ja he vist el correu amb les fotos, hui estic un poc lia en la facturacio, nomes pugua heu pose, gracies xata

Desiree ha dit...

vale .espere que estiga bé.grasies

encarni ha dit...

mamixula no estic morta,però si que hen costa asentarme i escriure un poc,encara tenia molta feina.

laura ha dit...

Hola a tots encara no havia pogut entrar al blog...pero dir que es queda de lujo, molt emocionant per a tots.
Y el decorat que? tots ens quedarem en la boca oberta, pero com diu marie ¡les seues hores ha costat!pero ha valgut la pena.Yo per la meua part tambe vullc donar les gracies a tota la meua colla que sa portat en mi de lujo!!!que sorpresa!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.