divendres, 18 de desembre del 2009

L’Ajuntament de Sueca afirma que la responsabilitat de que les obres del carrer de la Verònica no estiguen acabades és únicament de l'empresa adjudica

Sueca, 04/12/2009 .
Una de les empreses que van aconseguir adjudicació d’obra del Pla de Foment de l’Ocupació, (el conegut Pla ZP), en la localitat de Sueca, la mercantil Agres Coste SL, s’ha convertit en l’única que no ha complit els termes pactats amb l’Ajuntament. El resultat ha sigut un retard qualificat d’irresponsable per part de la primera autoritat municipal, i que, junt amb altres factors, s’ha traduït en una rescissió del seu contracte.



L’Alcalde de Sueca, Joan Baldoví, assegura estar molt sorprès per l’intent de l’empresa Agres Coste SL de culpar i responsabilitzar a l’Ajuntament de Sueca pel retard injustificable de les obres del carrer de la Verònica, amb les lògiques molèsties pels veïns residents en la zona.
Per a Baldoví; “Resulta molt evident que de les 28 obres realitzades dins del Pla de Foment de l’Ocupació, només una no ha complit amb els terminis d’execució de l’obra.

Totes les altres, les 27, s’han realitzat tal com estava previst. Ara esta empresa intenta justificar-se i excusar-se amb l’Ajuntament. La realitat és ben distinta”.


La primera autoritat suecana ha remarcat que la direcció d’obra ha indicat els materials que s’han utilitzat en totes les obres, i ha insistit en el fet que totes, excepte una, no han tingut cap problema en el seu desenvolupament. Així mateix, ha destacat la gran quantitat de paciència que han tingut amb la mercantil, tant des de l’Ajuntament, com per part dels veïns de la zona, que han hagut de suportar quasi un any de condicions tercermundistes.


“ Al final- segons Baldoví - els tècnics municipals van aconsellar la rescissió del contracte amb esta empresa, pel retard injustificable de les obres, així com també per la seua falta de compliment d’obligacions amb la Seguretat Social. No se li ha pagat les últimes certificacions; els diners els tenim, però a hores d’ara no han presentat justificació d’estar novament al corrent de les seues obligacions amb la Seguretat Social. Insistisc, sempre que l’empresa presente les justificacions dels pagaments a la S.S. cobrarà. De forma immediata”.


No és Sueca l’únic municipi que ha rescindit obres amb esta mercantil, ja que també ha tingut altres rescissions en diferents localitats.
Segons l’Alcalde de Sueca, Joan Baldoví; “És absolutament impresentable per part de l’empresa Agres Coste SL voler eludir la seua responsabilitat culpant a l’Ajuntament de l’incompliment de les obres del carrer de la Verònica, quan són els únics responsables. Si hagueren complit com les altres 27 (de les 28 obres realitzades), ara tindríem el carrer de la Verònica acabat, els veïns contents i els treballadors haurien cobrat pel seu treball.

Vull recordar que precisament açò últim, el foment de l'ocupació era l’objectiu de les obres realitzades no sols en Sueca, si no també en la resta de l'Estat Espanyol”.


El dilluns s'obriran les pliques per conéixer quina serà l'empresa encarregada d’acabar d’urgència les obres del carrer de la Verònica, tal com es va comprometre dissabte passat el propi Baldoví, en una reunió in situ amb els seus veïns, on els va explicar de primera mà tot el que havia ocorregut i les mesures adoptades per tal de donar solució al problema.

1 comentari:

MADUIXANA ha dit...

BUENO JO NO SOC EN LA PART POLITICA DE NINGUN PARTIT EN CONCRET,A LO QUE ES REFERIX EN ELS POBLES, JA QUE JO PERSONAMENT E VIXCUT EN CULLERA I EN SUECA, PER A MI UN ALCALDE ES LA SEUA PARAULA, FETS, I QUI TE AL COSTAT FEN LA RESTA D´OBLIGACIONS QUE NIAN, I JO NO MES RECORDE EN CULLERA A UN SR. (PERQUE ERE UN VERDADER SR.), ASI EN SUECA AL MOL VOLGUT VERA, QUE FEREN MOL PER EL POBLE, I ARA BALDOVI ENCARA ES UNA MIQUETA PRONTE, PERO SEMBLA QUE AL MENYS DONA LA CARA EN TOTS EL PROBLES ACOMPANYAT DEL RESPONSABLE ENCAREGAT VE SIGA SPORTS,URBANISME, EL QUE SIGA, A ALGO JA S´HA FET DESDE QUE VA PARLAR EN ELS VEINS, NO? A VOREM EL FINAL D´AQUESTA HISTORIA O MAL SOM

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.