dissabte, 5 de desembre del 2009

AVÍS PLAY-BACK

PER ALS XIQUETS:
Per a tots aquells xiquets que ixen a la cançò que assatja Espe, demà diumenge a les 11:30 hores vos esperarà al cau. No falteu!!!!!!!

PER A LES MAJORETES:
Per a totes aquelles que dien d´eixir al concurs però que no els hem vist quasi el pèl, dilluns no hi haurà assaig, pel motiu del pont, però dimecres a les 19:30 hores TOTES, i quan dic TOTES vol dir TOTES, hem d´acudir al cau, perquè estem a un mes i encara no podem acabar el ball, perquè no tenim clares les posicions. Si al dimecres no estem totes ja vorem com quedem, i no és cap amenaça, però per a que després no hi hagen sorpreses. VOS ESPEREM A TOTES.

6 comentaris:

Mayte ha dit...

AHI ESTA LA MEUA ESTHER, POSANT ORDRE

Mayte ha dit...

TOTA LA RAO TE, MIRA QUE DESORES S´ENFADEN EN RAO, HI HA QUE DEIXAR-HO TOT DALT DE L´ESCENARI
SORT XUQUERETES

elsa ha dit...

espere que tota la gent siga un poc responsable i que acudixca,sino ho fa per ella per lo menos que ho faja per les que ixim i les que en realitat posem l'interes.

laura ha dit...

Teniu tota la rao, jo tambe dic que qui no pose interes i pase de tot que es planteje si vol eixir o que!!!!

MADUIXANA ha dit...

XIQUETES JA SABEU QUE SEMPRE PASA EL MATEIX, I TOT EU FEM HA ULTIM HORA, AIXINA QUE ELS NERVITS TRANQUILS, RESPIREM I ANIMENMOS A PARTICIPAR, PERQUE NIAN PERSONES QUE PER VERGONYA, PER POR DE CLAVAR LA PATA, O PER CUALSEVOL ALTRE MOTIU NO ES TIRA ENDAVANT EN MOLTES COSES, PERO JO VOS PUC ASEGURAR QUE ENCARA QUE EN ESTA FALLA AL IGUAL QUE EN MOLTES ALTRES NO NIA VOLUNTAT, PERO SI COMPANYERISME, AIXINA QUE NO MES TENIU QUE DEMANAR I SEGUR QUE TINDREU TOTA L´AJUDA QUE NECESITEU. ANIMO TAN ALS GRANS COM ALS MENUTS I PER SUPOST A TOTA LA RESTA DE GENT QUE ENCARA QUE NO PARTICIPA DIRECTAMENTE, SI QUE EU FA PER RAERE.

MADUIXANA ha dit...

AH, UN ALTRA COSA, TAMBE NIA MOLTA GENT QUE PER LO QUE SIGA NO ENTRA EN EL BLOG, O ENTRA UNA MIQUETA TART, I NO ME FIXAT SI NIA ALGUN CARTELL EN EL CASAL, PERO CREC QUE TOTES TENIU CONTACTE ENTRE VOSATROS AIXINA QUE PASEUSE LA VEU, E INTENTEU FER UNA LLISTA, PER NO DEIXARVOS A NINGU, COM A VEGADES SENSE MALA INTENSIO A PASAT, I SEGONS GENITS UNES S´ENFADEN I ALTRES NO, AIXINA QUE NO VOS TINGAU EN CONTER RES, I MOL D´ANIMO QUE JA ESTA AHI, I VOSATROS PODEU.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.