divendres, 4 de desembre del 2009

MES ANIVERSARIS

Acabem de començar el mes i ja estem d’aniversari. Avui és el torn de Vero, ella és la primera en cumplir anys en desembre, 30 exactament. Potser no la conegueu, això és perqué és una de les noves adquisicions d’enguany, però ja ho fareu. És una d’eixes persones fàcils d’estimar i que no es perd cap festa. Be, xicona, espere que ho passes tan be a la falla com ho fem la resta de xuquerets i que complixques molts anys més en la nostra companyia. En nom meu, de la colla i de tota la comissió:



MOLTISSIMES FELICITATS!!

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

VERO EN LA TEUA PRIMERA FELICITACION EN ESTE BLOG ENS HAN FICAT UNA FOTO QUE DIU TOT I PER LO TANT SOBREN LES PARAULES, PUES ES VEU DE SEGUIDA QUE ERES UNA PERSONA SIMPATICA I MOL OBERTA, A MES QUE PER EL CASAL JA ERES ASIDUA, BUENO MOLTES FELICITATS I QUE EL FASEN MOLS REGALS, MOLS BESETS GUAPA I FINS A LA NIT QUE JA EL VORE EN EL CASAL

encarni ha dit...

feliç aniversari Vero,de part de tota la meua familia

rocio ha dit...

Felicitats Vero, aquest es el teu primer any a la falla, que sigua molt bo i que ens acompanyes per molt anys mes, besets.

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies a tots per l´acollida que he rebut de part dels xuquerets, espere pasar-ho molt be amb la companyía de tots vosaltres.Besets.

laura ha dit...

Moltes felicitats Vero, espere que t'hajen fet molts regalets!

ROSER ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS VERO!!!!

Mayte ha dit...

VEROOOOOOOOO, JA ERES XUQUERETA, AI MARE...., JA SAPS QUE ET VOLEM VORE MOLT PER AÇI , AIXI QUE ANIM ,I MLTES FELICITATS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.