dissabte, 12 de desembre del 2009

SOBRE L'ÚLTIMA REUNIÓ DE L'ANY

Sí, ho heu llegit bé. Ahir férem el que serà l'última reunió de l'any 2.009 si no ix cap imprevist d'última hora. Es van tractar els següents punts:
1. Ens informà David sobre les gravacions dels play-backs per part de tvsueca. Tot aquell que haja anat a la reunió que feren els responsables dels play-backs saben de què parle i qui no s'ha enterat, doncs decidírem que ja ho parlarem quan tornem de nadal, o siga, que de moment, res.
2. A la setmana que ve no hi haurà reunió. Allí estaran les loteres, farderes i demés per a arreplegar dinerets i qui vulga quedar-se a sopar, per suposat que es pot quedar. Però com és mal dia perquè hi ha sopars d'empresa i tot això, doncs reunió no se'n farà.
3. La loteria del xiquet es repartirà a partir del divendres pròxim però abans s'haurà de pagar la de nadal. I la del xiquet, la pagarem el dilluns, dia 4 de gener. Pagueu-la que sinó no ens tocarà (i si la paguem, tampoc).
4. Si no ens veiem, que tingueu un bon nadal, sense malalties ni discussions (a poder ser, que ja sabem que les reunions familiar és el que tenen). Un bes moooolt gran per a tots els blóguers de totes les falles.

3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES PER TOTA L´INFORMACIO, I RES A DESITJARVOS A TOTS BONS NADAL I ENCARA QUE LA SETMANA QUE ALGUNES ESTAREM ALLI EL DIVENDRES, SE QUE ENTRE SETMANA NIAN ENSAJOS, A MES QUE ES NECESITA VOLUNTARIS PER PREPARAR LO DELS PLAYBACK, PER FAVOR QUE PUGA ES FIQUE EN CONTACTE EN ELS RESPONSABLES DE CADA CONJUNT VE MAJOR COM MENUTS.

Esther ha dit...

BONS NADALS PER A TU TB DÚLIA!!!!!!!!!!!

rocio ha dit...

Gracies Dulia, i bons nadals per a tu¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.