dijous, 31 de desembre del 2009

NITVELLA

Un any més ha arribat el darrer dia de l’any, ja esteu preparats? Supose que sí. Be, espere que tots els xuquerets acomiadeu el 2009 com cal i comenceu l’any de la millor forma possible.
.






FELIÇ
.
ANY
.
2010.

7 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

FELIÇ ANY A TOTS I QUE EN ESTE ANY QUE JA S´ACABA ES QUEDE TOT LO ROIN, NO MES TENIM QUE PASAR EN LO BO PER ARREPLEGAR MES COSES BONES.... HA PASAR-HO LO MIJOR QUE PUGAR FELICITAT I ALEGRIES PER A TOTS

dúlia ha dit...

Feliç any nou per a tots. Està clar que ens tocarà viure'n a tots de tots els colors però el més important és acarar les coses amb optimisme i enteresa, que, com deien els nostres vells: "no hi ha mal que dure cent anys". I al divendres, a la reunió, a felicitar-nos l'any personalment. Un abraç molt càlid per a tots.

Mayte ha dit...

feliç any nou

inma ha dit...

FELIS ANY NOU PERLES!!!! QUE SEU PASEU MOLT BE, I NO S´OLVIDEU DE DUR EL TANGA ROIGGGGGGGGGGGGG JAJAJAJA

ROSER ha dit...

FELIÇ ANY 2010 X A TOTS!!!!

gatet ha dit...

Feliç any nou per a tots els xuquerets

Eva ha dit...

Feliç any!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.