dilluns, 30 de novembre del 2009

LES CONSEQÜÈNCIES DEL DIA DESPRES


ANIM XUQUERETS QUE AÇO ACABA DE COMENÇAR, I LES FALLES DEL 2010 JA ESTAN AHI

7 comentaris:

mamixula ha dit...

Hola bon dia a tots!!!
Volia donar la enhorabona a tota la familia,ja que m´han dit que la presentació va quedar de luxe...
Encarni senc molt no poder estar,ja que saps que teniem el bateig de Blay
tranquila que aço queda pendent,ho celebrarem un dia com deu mana,jeje....

INMS ha dit...

tot un exit la presentacio!!!! enhorabona amiga!!! i com no enhorabona a ainoa, al presi i a la 1ºdama jejejeje, i a tota la famili!!!! bueno que la resaca molt mala, molt molt mala. espere que ixes fotos no les penjeu eeeeeeeee, ja sabeu el que dic!!!

MAYTE ha dit...

INMA JO ESPERE QUE VOSALTRES 2 (FANY I TU ) PENJEU EL ARTICLE DE LA PRESENTACIO, I ENS HO CONTEU TOT, PER CERT QUE JA M,AN DIT QUE EL DECORAT MOLT XULO

ROSER ha dit...

ENHORABONA ALS NOSTRES REPRESENTANTS X LA PRESENTACIO,M'HAN DIT Q ES QUEDA MOLT BE!!!XO ESPECIALMENT FELICITAR A ROMEU I A AQUELLES PERSONES Q L'AJUDAREN X IXE DECORAT TAN ESPECTACULAR Q FEREN!!!!

MADUIXANA ha dit...

JO NO COMENTE LES CONSECUENSIES DEL DIA DESPUES....... PUES L´UNIC QUE VAIG PENSAR DURANT EIXE DIA (DIUMENGE) I EL SEGUENT (DILLUNS) VA SER "QUE ME QUITEN LO BAILAO"..... I D´AQUESTA MANERA SE ME VA FER MOL MES FACEL DE DUR.... AH! PER CERT "OLE, OLE, OLE I OLE, A LES DEL INSERSO", QUE VE EU PASAREM, VULL REPETIR, JAJAJAJA

MADUIXANA ha dit...

ENCARNI, AON ESTAS, I MARISA, BUENO BUENO, JO HE ENTRAT TARDET PERO VOSOTROS AON ESTEU?

encarni ha dit...

graçies natalia,de veritat que va quedar de luxe.la FALLA XUQUER poquet a poquet anira superanse,la gent que hui es fallera esta uninse prou i per a mí es molt vonic i m'aunpli d'orgull.i lo que has dit de que men degeu una avore si es veritat,arrastreu a eisa xata que esta un poc desbrafá.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.