dijous, 5 de novembre del 2009

Festeta al Box

Com podeu vore al cartell, la Falla Xuquer tenim una festeta preparada per al pròxim 20 de novembre, amb l'actuació dels dj's el Forner (dj al cau sempre que el cridem) i nostre faller Rafa.

Com ja sabreu tota l'organitzacio de la festa ve de la ma de Gemmeta i Fran, tambè xuquerets i actuals caps de del pub box, i ja per rematar, les nostres xiques del payback faran de gogo's!!!
Aquesta última part estaria molt be, però no es certa, els balls els posarem la gent que acudixca.

Si teniu algún dupte sobre aquesta festa o sobre alguna altra festa del mes de novembre podeu preguntar-li asi al blog a Gemmeta o al correu box_sueca@hotmail.com

5 comentaris:

Mayte ha dit...

XICONES I XICONS, JA TENIM MES FOTOS DE LAPROCLAMACIO,SIIIIIIIIIII
SIIIIIIIII, NOSTRA ESTHER, EN H, JA ENS LES HA PASAT, NO ME LO PUEDO CREER
TOT LO BO ES FA ESPERAR , AIXO HEM VA DIR, BUENO I ARA QUE JA ESTAN , JA PODEU MIRARLES AL ALBUM 4
MENTRES TANT, ANEU ANIMANT-SE PER A LA FESTETA DE NOSTRA FALLERETA GEMMA....

MADUIXANA ha dit...

EI COLLI, LA FESTA DE LA XUQUER JUSTETAMENT LA VESPRA DE LA PRESENTACIO, AI MARE, PER A DEMA ESTAR TOTS QUETETS,, I RESACOSETS

rocio ha dit...

Segur Maduixana, la presentacio no es el 28?

fanny ha dit...

ai maduixana que la edat esta afectante,la presentacio es dia 28,per si el 21 vols vestirte no pasa res eh.ai mare un altre dia de festeta que ve,la inma i jo segurament mos apuntarem.

Mayte ha dit...

ajajjajajaja, segurament no DE SEGUR QUE ESTEU AHI ,BANDIDES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.