dilluns, 23 de novembre del 2009

COM HAURA QUEDAT......

I VOSALTRES ES PREGUNTAREU EL QUE .....
PUES SI LA NOSTRA FESTETA AL BOX, IXA EN QUE ELS NOSTRES AMICS I FALLERS DE LA XUQUER ENS DELEITAVEN AMB MUSIQUETA DE LA BONA I MENTRESTANT ELS NOSTRES XUQUERETES BALLABEN , FEIEN FOTOS, I XUPITO CAP AÇI I XUPITO CAP ALLA,
bo a tot aço espere que algu dels asistents al event ens faça una recopilacio i ens envie fotos de la festea,ehhhhhhh, INMA I FANNY.

3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

PUES SI, QUE JO TAMBE LES ESPERE, JA QUE COM COMENTERI QUE FEREM MAITE I JO LA FESTA DEL BOX LA TINGUEREM MOSATROS EN UN ALTRE LLOC, I VOLEM SABER REALMENT COM ES QUEDA LA DEL BOX AUTENTIC, VA CONTEU ALGO.....

dúlia ha dit...

Es quedà molt bé. No hi havia molta gent però, mira, aixina estàvem en família. A mi personalment la música no m'emocionà massa però ens riguérem bona cosa. Les fotos no sé qui les passarà, jo no portava càmera.

INMA ha dit...

tot esta en cami, el article ja esta fet sols falta penjarlo, que b ens ho pasarem jijiji

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.