dijous, 19 de novembre del 2009

EL DIA DE... LOLA

Xuquerets, hui estem de celebració, tal dia com hui però fa uns quants anys un membre de la nostra comissió va aparéixer per primera vegada al mon. Es tracta de Lola Lucas, una d’eixes persones que no se’n perd ni una, que sempre està a punt quan es tracta de fallerio. No podíem deixar de felicitar-la i desitjar-li un gran dia en companyia dels seus. Així doncs, en nom meu, de la colla i de tota la comissió:



FELIÇ ANIVERSARI!! PER MOLTS ANYS!!

11 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS LOLA, I ESTIC SEGURA QUE TOTA LA TEUA FAMILIA EU CELEBRAREU COM CAL, PERQUE EN LA NETETA QUE TENS DE SEGUR QUE ALGO EL TE JA PREPARAT, I RES A VORE SI DEMA TAMBE EU CELEBREM EN EL CASAL I DESPRES EN LA FESTETA QUE NIA. MOLS BESETS I QUE TINGUES UN GRAN DIA

Sandra ha dit...

Moltes felicitats Lola, tu saps que ha macasa tapreciem molt, sobretot jo perque gracies a tu i els teus consells he tingut tot el que pot tindre una fallera major i ja que per desgracia no podia tindre a la meua mare, tu ho has fet com si fores.
Moltes gracies per tot, t´espere al dissabte per que hem poses les ultime gales meues com a fallera major (ja que l´any passat no pogeres) i espere que pases el dia mes especial d´aquest any junt als teus ja que t´ho mereixes.

Moltes felicitats i un besot molt fort meu i de Aina.

jacquie ha dit...

Moltes felicitats de par de la familia Muñoz i Mas, i de tots el nembres del campet, que pase un gran dia i que JUANET el faxa un bon regal.

INMA ha dit...

felicitats lola!!!

Gemmeta ha dit...

Felicitats Lola!

marie ha dit...

yo tambe vuic felicitar a esta fallera que es veritat que sempre esta quant la necesites,moltes felicitats de part de nosaltres quatre, molts besets i molts regals.

fanny ha dit...

moltisimes felicitats que pases un feliz dia junt als teus i que et regalen moltes cosestes,al diumenge eu celebrarem en festeta i tot jejeje,un besot molt gran.

Mayte ha dit...

bon aniversari lola
ale ara a celebrar-ho

SONI ha dit...

MOLTES FELICITATS LOLA, PER TU NO PASSEN ELS ANYS; I ES QUE LA JUVENTUD ESTA EN L'ANIMA i TU EIXA LA TENS MOLT JOVE I REPLETA D'ALEGRIA i GANES DE PASSAR-HO BE.
FELICITATS.

ROSER ha dit...

LOLA MOLTISIMES FELICITATS!!!

Carmen ha dit...

Felicitats Lola per molts anys, de part de Mar, Romeu i Carmen¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.