dijous, 26 de novembre del 2009

JA HO TENIM AHI!!

Que tal xuquerets? Ja ho teniu tot preparat? Si no és així apureu-se que ja no queda res. En 2 escasos dies podrem de nou vestir-nos de valencians i disfrutar un poc de la festa que més ens agrada, les falles. Ja senc la xaranga, note la olor a pólvora... en fi, que ja tinc ganes, i de segur que hi haurà gent que encara estarà desitjant-ho més, com oper exemple les que seran les nostres Falleres Majors, no?


Be, ací vos deixe el cartell d'enguany, de ma de romeu, com no, i com sempre, molt xulo.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

SI , JA ESTEM UN ALTRE ANY AHI.
FELICITAR A LES FALLERES MAJORS QUE DISFRUTEU MOLT DE AQUETS DÍA QUE ES UNIC.
FELICITAR TAMBÈ A LES SEUES FAMILIES, PERQUE TAMBÈ TENEN MOLTA ILUCIÓ.
QUE SEU PASEU MOLT BE.

ELI.

Mayte ha dit...

holaaaaaa, DESI, ixe article que tenies que fer que....
despres vorem,jajajajajaj
res que seu paseu molt be, que no es poseu nervioses i a disfrutar, sols esperemq ue no faça fred

enhorabona a les families

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA A LES TRES FAMILIES I COM NO A LES NOSTRES FALLERES MAJORS, I TAMBE IVAN QUE TINGRA LA GRAN RESPONSABILITAT I HONOR DE REPRESENTAR LA PRESIDENCIA DE LA COMISIO INFANTIL. AH! I A LES PRESENTADORES ANIMO QUE SEGUR QUE EIXIRA TOT MOL BE, JA NO QUEDA RES................

rocio ha dit...

Demà ja es el gran dia, mare meua hui les quatre families estaran fetes un flan, sobretot les dos germanes. Esperem que heu disfruteu i ixca tot segons el previst.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.