diumenge, 22 de novembre del 2009

SOBRE L'ÚLTIMA REUNIÓ

Sobre l'última reunió poca cosa us puc dir. Però, bé, alguna cosa hi ha:
- Al dissabte que ve, dia de la nostra presentació, l'eixida del casal serà a les 18'45 perquè la presentació comença a les 21h. Recordem a les falleres que feu saber que eixiu, per tal que no es quedeu sense ram.
- Es va fer una votació sobre un tema de les xarangues però com no sé si ja és oficial no diré res encara, per si de cas.
- Al dilluns dia 23 a les 11 del matí anirà un equip d' "España directo" al carrer de la Verònica per a donar testimoni del desastre de les obres. Qui puga i vulga acudir, que vaja, quan més gent, millor.
Crec que ja està tot. Si algú vol afegir alguna cosa, ja sabeu on fer-ho. Que passeu bona setmana.

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

RECOLLI HUI JUSTETAMENT, QUE ES DILLUNS I LA GRAN MAJORIA TREBAJEM VENEN A FER EL REPORTAGE, DEL QUE ESPERE PUGEN DONAR POR CONSTANCIA DE LES MALES CONDICIONS QUE ESTAN PATIN TOTS ELS VEINS.

rocio ha dit...

Gracies Dulia, alli estarem vestides de falleretes!!!

Per cert Encarni ja tens les fotos d'agermanats penjades, queden algunes de la proclamacio...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.