dimarts, 6 d’octubre del 2009

Proclamació Falleres Majors 2009-2010

Aquest dissabte passat 3 d'octubre em celebrat a la nostra comissió la proclamació de nostres falleres majors 2009-2010.

Per a Dessi i Ainhoa celebrar aquest dia era molt gran, i haver-ho fet acompanyades per amics i familiars era un somni, ja que Encarni alguna que altra vegada ens a comentat que abans de nàixer Ainhoa ja es parlava d'aquest aconteciment.

Sabem de bona ma que hi ha molta il.lucio diposità amb aquestes dos fallerestes, que aquest any va ser recordat per a sempre i esperem poder acompanyar-vos i estar a l'altura en tots el actes.

També li desitgem un bon any als nostres presidents Ivan i David, que amb la mateixa alegria les famílies fan els preparatius i esperen el moment de vore'ls desfilar.

PD: Si algú ens poguera enviar alguna foto de l'acte seria d'agrair

8 comentaris:

gatet ha dit...

Enhorabona a les dos falleres i les seues respectives families,espere que siga un bon reinat per a les dos en companya del meu xiquet Ivan.
No mes puga vos pase les fotos que puga tindre

dúlia ha dit...

Una llàstima no haver pogut anar al primer acte faller de les noves falleres i presidents, però els desitge que passen unes falles inoblidables i que disfruten tots molt. I anem preparant ja els trages, que al mes que ve, presentació.

Mayte ha dit...

va estar molt be, va ser molt emotiu, i la meua enhorabona per a les families de nostres falleres i president infantil

Mayte ha dit...

esther puja les fotos

rojuel ha dit...

Enhorabona de nou per a les nostres Falleres Majors, els presidents i les seves famílies. Ben segur que serà un any inoblidable per a tots. És cert May, va ser molt emotiu, ara ja a preparar la presentació, que no queda res, un meset escàs

Desiree ha dit...

Bona nit a tots. A mi en va emocionar molt el poder celebrar aquest acte amb tots els xuquerets , amics i familiars.Tant la meua cosineta com jo no ens esperavem res de res.Els nostres germans estagerem impressionant.Tenim les millors amiges del mon perque elles sabien que aquest moment feia molts anys que l'esperavem.MOLTES GRASIES A TOTS.Sobretot a ma mare i a ma tia Encarni.

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA A LES DOS FAMILIES, QUE PER A MI EIXE DIA VA SER MOL EMOCIONANT I DE MOL DE NERVIOS PER A QUE TOT ES QUEDARA BE, I AL FINAL SI QUE VA SER AIXINA.
AY MARE, I XIQUETS EN TOT ESTOS CONVOIS ACABEM DE COMENÇAR A QUE SI PARELLETA DE GERMANES, PUES NO VOS QUEDA.... ANIMO I EN MOLTA ILUSIO

rocio ha dit...

Desi que aso ja esta en marxa, que ja va tot seguit¡¡¡ que al mes que be estem a la presentació¡¡ ai mare meua....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.